Seznam očekávaných AAA her, které bychom měli vidět na konferenci SGF 2024
i Zdroj: Undead Labs LLC
Novinka Seznam očekávaných AAA her, které bychom měli vidět na konferenci SGF 2024

Seznam očekávaných AAA her, které bychom měli vidět na konferenci SGF 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2024 18:30

Již jen několik týdnů a odstartuje nejočekávanější herní veletrh roku. SGF 2024 slibuje desítky velkých her. Důvěryhodný zdroj potvrdil, na jaké konkrétně se můžeme těšit.

Reklama

Chybí vám veletrh E3? Nám také, ale skvělou zprávou je, že jej téměř dokonale nahrazuje Summer Game Fest. Ten proběhne i letos a přinese desítky gameplay ukázek od více než 55 herních společností. Co je víceméně jisté, dojde i na nějaké větší oznámení - toto jsou chvíle, které hráči vždy milovali.

Na co konkrétně se těšit, je zatím tajemstvím. Něco málo prozradilo pouze studio Pocket Pair, které stojí za úspěšnou hrou Palworld. Ostatní studia mlčí, avšak důvěryhodný insider Jez Corden zveřejnil seznam her, které bychom měli téměř jistě na SGF 2024 vidět. Nejvíce nás asi překvapily hry State of Decay 3 a Perfect Dark, o kterém se teprve nedávno tvrdilo, že má velké problémy. Tady je seznam toho, co údajně očekávat.

  • State of Decay 3
  • Gears 6 (oznámení)
  • Contraband
  • Perfect Dark
  • Iron Galaxy x Killer Instinct
  • DOOM (oznámení)

Summer Game Fest 2024 odstartuje 9. června 2024, a mimo jiné, bychom se zde měli dočkat odhalení MAFIA 4, o tom si ale více přečtěte v samostatném článku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama