Silent Hill 2 Remake je v závěrečné fázi vývoje, uvedl producent hry
i Zdroj: Bloober Team
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 Remake je v závěrečné fázi vývoje, uvedl producent hry

Silent Hill 2 Remake je v závěrečné fázi vývoje, uvedl producent hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 2. 2024 15:30

Pamatujete na nedávné spekulace ohledně data vydání dlouho očekávaného Silent Hill 2 Remake? Díky oficiálnímu tvrzení producenta hry, je více než pravděpodobné.

Reklama

Kolem značky Silent Hill je v poslední době živo. Pomohla tomu free-to-play hra The Short Message, kterou si zdarma mohou stáhnout skrze oficiální obchod majitelé konzole PlayStation 5. Nutno podotknout, o hru je velký zájem, podle oficiálních statistik má hra již přes 2 miliony stažení.

Většina hráčů, včetně nás, ale čeká na podstatně něco odlišného, remake Silent Hill 2, na kterém už několik let pracuje polské vývojářské studio Bloober Team. O hře toho už víme dost, nedávno navíc bylo oficiálně potvrzeno, že hra vyjde v průběhu letošního roku, avšak opět bez konkrétního data vydání.

Jsme v závěrečné fázi vývoje. Bohužel je toho velmi málo, co vám mohu v tuto chvíli říct,

prozradil pro Famitsu producent hry, Motoi Okamoto. Co to pro hráče znamená? Dá se z tohoto vyjádření odhadnout datum vydání? Pokud je skutečně hra v závěrečné fázi, nebude datum vydání daleko, za sebe odhaduji maximálně pár měsíců - například březen až duben 2024.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama