Skin streamera Dr. Disrespecta odstraněn z Rogue Company
i Zdroj: First Watch Games
Novinka Skin streamera Dr. Disrespecta odstraněn z Rogue Company

Skin streamera Dr. Disrespecta odstraněn z Rogue Company

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Dr. Disrespecta již neuvidíme ani v multiplayerové videohře Rogue Company. Tvůrčí studio First Watch Games nechalo skin streamera odstranit na základě nedávné kauzy.

Reklama

Situace kolem streamera Dr. Disrespecta se v posledních dvou týdnech zhoršila. Poté, co se konečně provalilo, za co byl v roce 2020 permanentně zabanován, vznikla kauza, která Herschela "Guy" Beahma IV připravuje o důležité partnery a spolupráce. S Beahmem ukončilo spolupráci například herní studio Midnight Society, které sám založil, výrobce herního příslušenství Turtle Beach a YouTube, kde byly všechny jeho kanály demonetizovány. A bohužel, jak se dalo očekávat, to není vše.

Dr. Disrespect si již na YouTube nevydělá ani korunu
i Zdroj: Dr. Disrespect / Volně k užití

Dr. Disrespect si již na YouTube nevydělá ani korunu

Dr. Disrespect neprožívá zrovna nejlepší dny v životě. Známého streamera opouští jeden důležitý partner za druhým, a nově se…

Beahm přišel o dalšího partnera. Již od roku 2020 spolupracoval s vydavatelstvím Hi-Rez Studios, kterým propagoval multiplayerovou third-person střílečku Rogue Company od tvůrců Smite. Ve hře měl prakticky od začátku i svůj skin. Ten však tvůrčí celek First Watch Games odstranil a hráčům za něj vrací herní měnu Rogue Bucks. Níže už vyjádření studia.

Hej Rogue Company, deaktivovali jsme obsah Dr. Disrespecta, který byl dříve ve hře dostupný. Tento týden poskytneme plné refundace Rogue Buck na všechny dotčené účty.

Herschel "Guy" Beahm IV patřil svým vzhledem mezi nejvýraznější a nejoblíbenější herní streamery na Twitchi, kde si ročně přišel na desítky milionů korun. V roce 2020 však dostal trvalý ban a nikdo následující dlouhé čtyři roky nevěděl, za co, dokonce sám Beahm tvrdil, že neví, co je přesným důvodem. Před několika dny však na sebe upozornili dva bývalí zaměstnanci Twitche, kteří uvedli, že permanentní ban Dr. Disrespect dostal za sexting s nezletilou dívkou. To původně sám streamer ihned popřel, později ale přišel s vyjádřením.

Skin streamera Dr. Disrespecta odstraněn z Rogue Company
i Zdroj: First Watch Games
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama