Skull & Bones je prý stále bez data vydání, vývoj opouští už třetí kreativní ředitel
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Skull & Bones je prý stále bez data vydání, vývoj opouští už třetí kreativní ředitel

Skull & Bones je prý stále bez data vydání, vývoj opouští už třetí kreativní ředitel

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 9. 2023 14:00

Skull & Bones je stále ve vývoji, což tvůrci nedávnou uzavřenou betou dokázali. Bohužel se této bety zúčastnilo jen velmi málo lidí, nás bohužel opět systém Ubisoftu nevybral. I po další betaverzi však hra stále nemá jasně dané ani přibližné datum vydání.

Reklama

Nejproblémovější hry posledních let? Našli bychom jich hned několik, Skull & Bones od Ubisoft Singapure ale jasně patří na špičku seznamu. Hra byla oznámena už v roce 2017, to jsme ale nevěděli, co nás čeká. Hra měla být dodnes minimálně 3x restartována a během vývoje se vystřídali 3 kreativní ředitelé. Tou poslední byla Elisabeth Pellenová.

Jak je na tom Skull & Bones nyní? Poslední oficiální zprávy hovoří o klidném vývoji, nicméně insideři mají jiné informace. Vývoj má mít stále problémy, navíc jak jsme již zmínili, hra přišla o dalšího kreativního ředitele. A aby toho nebylo málo, vedení se dodnes stále nemůže domluvit na datu vydání. Aktuálně platí rok 2024 - a my doufáme, že klapne. 

Skull & Bones bude první “AAAA” hrou od Ubisoftu, což se také podepíše na výsledné ceně hry. Podle vydavatele půjde o první hru, která hráče vyjde na 70$. To, že se jedná o vysokorozpočtovou hru dokazují také uniklé informace, které hovoří o neuvěřitelných 200 milionech investovaných dolarů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama