Skull & Bones se ještě před vydáním dočká otevřené betaverze
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Skull & Bones se ještě před vydáním dočká otevřené betaverze

Skull & Bones se ještě před vydáním dočká otevřené betaverze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2024 16:30

Ubisoft oznámil otevřenou betaverzi pirátského Skull & Bones, proběhne již za dva týdny, a testovat ji budeme moct po celý víkend. Dobrou zprávou je, že se týká všech platforem.

Reklama

Ubisoft Singapore, které stojí za pirátském dobrodružství Skull & Bones, se ještě před vydáním, které je stanovené na 16. února, rozhodlo ke spuštění posledního testu. Tentokrát se však dočkají všichni hráči na PC (Epic Games Store, Ubisoft Connect), PlayStation i Xbox. Půjde o otevřený zátěžový test. Ten odstartuje 8. února a poběží následující víkend do 12. února 2024. A ještě jedna taková menší dobrá zpráva, již 6. února bude k dispozici pre-load (předčasné stažení).

Naše dojmy z betaverze pirátského dobrodružství Skull & Bones
i Zdroj: Ubisoft Singapore

Naše dojmy z betaverze pirátského dobrodružství Skull & Bones

Dlouhé čekání je u konce. Konečně jsme měli možnost vyzkoušet si pirátské dobrodružství Skull & Bones. Jak hodnotíme hru v…

17. 12. 2023 19:00

My jsme se díky pozvánce od Ubisoftu podívali až do posledního uzavřeného testu, který proběhl v polovině prosince. Příliš toho otestovat nešlo, beta byla časově omezena, přesto jsme se pokusili vyzkoušet co snad nejvíce. Naše dojmy si můžete přečíst v samostatném článku, kde jsme se zaměřili také na pocity z grafické stránky a opravdu povedeného audiovizuálu. V rychlosti vám pak můžu říct náš verdikt: Skull & Bones bylo ve vývoji pomalu 10 let? 

Pokud tahle hra nebude dalším průšvihem, pak už nevím. Hra nenabízí žádné nové mechaniky, mimo loď toho moc neuděláte a souboj na moři? Ten vykradli u 10 let starého Assassin's Creed 4: Black Flag. Asi nejvíce náš šokoval systém sbírání materiálů. Jednoduše řečeno, Skull & Bones nebude hrou roku, to vám mohu slíbit už dnes.

Skull & Bones - HW požadavky
i Zdroj: Spite.cz

Skull & Bones - HW požadavky

Dlouhé roky vyhlížené pirátské dobrodružství Skull & Bones se konečně blíží svému vydání, tady jsou HW specifikace.

27. 8. 2022 15:09
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama