Skull & Bones vyjde 16. února 2024, prozradil Tom Henderson
i Zdroj: Ubisoft Singapore
Skull & Bones Novinka Skull & Bones vyjde 16. února 2024, prozradil Tom Henderson

Skull & Bones vyjde 16. února 2024, prozradil Tom Henderson

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 11. 2023 17:00

Skull & Bones" vyjde 16. února 2024. Před několika málo minutami s informací přišel stále neomylný insider Tom Henderson. K oficiálnímu potvrzení by mohlo dojít na TGA.

Reklama

Známý a prakticky neomylný insider Tom Henderson upřesnil informace nedávného oznámení šéfa studia Ubisoft Singapore, Darryla Longa. Ten na oficiálním blogu uvedl, že se pirátského dobrodružství dočkáme začátkem roku 2024, nejpozději však v březnu.

Skull & Bones vyjde 16. února

Henderson před pár minutami oznámil, že Skull & Bones vyjde v polovině února příštího roku. Jeho tvrzení by mohl Ubisoft oficiálně potvrdit na pomalu blížícím se The Game Awards 2023, které se koná 8. prosince v 1:30 našeho času. Rozhodně by bylo na čase, abychom viděli také nové záběry ze hry.

Skull & Bones je postaven na základech naprosto perfektního dílu Assassin's Creed 4: Black Flag, kde jsme se mohli volně prohánět na moři, potápět své nepřátele, budovat flotilu, upgradovat loď nebo hledat poklady. Bohužel se Skull & Bones potýkalo s velkými problémy, což vedlo k několika odkladům a údajně restartům vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama