Aktualizováno: Sony zítra odpoledne oficiálně oznámí konzoli PlayStation 5 Pro
i Zdroj: Sony Corporation
Novinka Aktualizováno: Sony zítra odpoledne oficiálně oznámí konzoli PlayStation 5 Pro

Aktualizováno: Sony zítra odpoledne oficiálně oznámí konzoli PlayStation 5 Pro

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Je to oficiální, spekulace se znovu potvrdila. Společnost Sony, konkrétně Mark Cerny, zítra v odpoledních hodinách oznámí konzoli PlayStation 5 Pro.

Reklama

Aktualizace: Konzole PlayStation 5 Pro byla oficiálně představena. Známe datum vydání, cenu i některé podrobnosti o změnách v hardwaru. Celý článek najdete zde.


Blíží se další velký den společnosti Sony. Již zítra v odpoledních hodinách Mark Cerny oficiálně oznámí herní konzoli PlayStation 5 Pro. Přenos bude možné sledovat na oficiálním YouTube kanálu PlayStationu a to v 17:00 našeho času. My samozřejmě tuto událost nevynecháme a o všem vás budeme včas informovat.

Co o PS5 Pro víme? Jen velmi málo, přímo z oficiálních zdrojů nic. Tvrdí se však, že PlayStation 5 Pro nabídne podstatně vyšší výkon než původní konzole, což by znamenalo lepší plynulost her. Pro verze se prý navíc zaměří na ray-tracing, nabídne 2 TB disk nebo 8K rozlišení v budoucí SDK verzi. Celou pravdu se dozvíme brzy, něco nám nyní říká, že zítra proběhne pouze oznámení a ukázka vzhledu, detaily o hardwaru podle některých insiderů budou odhaleny až 19. nebo 20. září 2024. Do prodeje by pak měla zamířit na konci roku. Nechme však nyní spekulací, uvidíme se tu zítra.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama