Takto by měl vypadat nový PlayStation 5 Pro, blíží se představení
i Zdroj: Volně k užití / Giuseppe Spinelli
Novinka Takto by měl vypadat nový PlayStation 5 Pro, blíží se představení

Takto by měl vypadat nový PlayStation 5 Pro, blíží se představení

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5

Oznámení herní konzole PlayStation 5 Pro je za rohem, tvrdí několik insiderů. Nicméně venku je video, které ukazuje konzoli ze všech možných stran.

Reklama

Společnost Sony v tyto dny údajně pomalu připravuje další díl pořadu State of Play. Ten se nejčastěji zaměřuje ať už hry první, tak třetí strany. Nicméně výjimečně se na této akci objeví konzole - tou by podle několika na sobě nezávislých insiderů měla být PlayStation 5 Pro. Konference by měla proběhnout v průběhu září.

Jak asi bude vypadat, naznačil důvěryhodný billbil-kun před několika dny, když zveřejnil nepříliš detailní skicu. Dnes tu ale máme něco výrazně kvalitnějšího. Zveřejněného obrázku se chytili tvůrci 3D modelů, kteří konzoli dali dohromady a ukázali ji přesně tak, jak ji billbil-kun popsal. Vidět můžeme úzký design, velmi podobný původní PS5, všimnout si pak můžete třech černých pruhů na boku. Ovšem na původním zmíněném obrázku chyběla mechanika, což některé hráče naštvalo, nutno však podotknout - nechce se nám věřit, že by Sony přišla pouze s digitální verzí. Teď už ale pojďme k samotnému videu, kde je mechanika zahrnuta.

PlayStation 6

Ačkoliv svět ještě v průběhu letošního roku dostane pravděpodobně PlayStation 5 Pro, Sony již v tyto chvíle pracuje na další generaci. Ta by podle některých zdrojů měla dorazit nejdříve v roce 2028, tvrdí se také, že první hrou od Sony na tuto konzoli bude The Last of Us Part 3.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama