Společnost Blizzard poprvé v historii povede žena
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Společnost Blizzard poprvé v historii povede žena

Společnost Blizzard poprvé v historii povede žena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2024 11:20

Společnost Blizzard představila světu svou novou prezidentku. Vůbec poprvé v historii povede Blizzard žena. Otázkou je, pomůže to pošramocené reputaci?

Reklama

Ve společnosti Microsoft Activision Blizzard před několika dny doslova “vybouchla bomba”. Z postu šéfa odešel dlouho kritizovaný a kontroverzní Bobby Kotick, stejně tak dnes už bývalý prezident Blizzardu Mike Barry. Navíc se masivně propouštělo, jen z Activision Blizzard odejde téměř 2000 lidí. A aby toho nebylo málo, mělo dojít na zrušení několika projektů, což se bohužel dotklo také více než šest let připravovaného survivalu “Project Odyssey”. 

Bobby Kotick definitivně opouští Activision Blizzard
i Zdroj: Spite.cz ©

Bobby Kotick definitivně opouští Activision Blizzard

Bobby Kotick se loučí se společností Activision Blizzard, kterou vedl posledních zhruba 33 let. Jeho mise skončí na samém…

21. 12. 2023 08:00

Každopádně post šéfa Blizzardu je již zabraný. Nově bude celé společnosti šéfovat Johanna Fariesová. Říkáte, že vám toto jméno něco říká? Aby ne, dříve zastávala místo manažerky pro sérii Call of Duty, ve společnosti Blizzard pak působí již pátým rokem. Níže už její vyjádření.

Chci vám okamžitě oznámit, že je mi ctí připojit se k vám příští týden v této nové funkci. Činím tak pokorně a v úctě ke všemu, co Blizzard zastával a doručoval světu více než třicet let.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama