Squid Game: Unleashed – oficiální hra inspirovaná brutálním seriálem
i Zdroj: Netflix
Squid Game Novinka Squid Game: Unleashed – oficiální hra inspirovaná brutálním seriálem

Squid Game: Unleashed – oficiální hra inspirovaná brutálním seriálem

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Apple iOS Android Android

Studio Netflix Games před nedávnem oznámilo, že chystá několik videoher známých značek. Jednou z nich je Squid Game: Unleashed podle úspěšného seriálu.

Reklama

Zatímco fanoušci seriálu, a zejména obrovského hitu Squid Game, vyhlížejí druhou řadu, která dorazí v prosinci letošního roku, dorazila mobilní hra Squid Game: Unleashed. Jde o jeden z několika titulů, které studio Netflix Games slíbilo; již nyní ji dokonce najdete přímo v aplikaci Netflixu.

Co bude cílem, je jistě většině z vás jasné. Pokud jste sledovali první řadu z roku 2021, pak víte, že celý seriál začíná bezproblémově, ovšem pouze do chvíle, kdy dojde na první hru, které se účastní přesně 100 hráčů. Ihned během úvodu zemře mnoho lidí skutečně brutálním způsobem a všichni pomalu zjišťují, že účast v této hře možná nestojí za obří výhru peněz pro vítěze. Následuje pak série dalších, velmi složitých her, kde pomalu, ale jistě odpadávají další hráči. Přesně to bude součástí nedávno oznámené mobilní hry Squid Game: Unleashed, která se představila během Gamescomu 2024.

Squid Game: Unleashed

"Připravte se na rychlou, srdceryvnou akci a brutální soutěž v této hře Battle Royale pro více hráčů. Hrajte s přáteli (nebo nepřáteli) online a zjistěte, zda máte na to, abyste přežili a porazili ostatní hráče v každé zvrácené soutěži. Díky smrtícím výzvám, které znáte ze série „Squid Game“, a dalším novým hrám inspirovaným klasickými dětskými aktivitami, je každé kolo temnou pamětí. Dokážete se dostat přes čas hraní naživu?" Stojí v popisku hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama