Taxi Simulator: Vozte prostitutky, celebrity nebo se staňte osobním řidičem gangu
i Zdroj: Ultimate Games S.A.
Taxi Simulator Novinka Taxi Simulator: Vozte prostitutky, celebrity nebo se staňte osobním řidičem gangu

Taxi Simulator: Vozte prostitutky, celebrity nebo se staňte osobním řidičem gangu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2
Platformy Windows PC

Studio Ultimate Games detailněji představilo Taxi Simulator, kde se můžeme stát velmi kontroverzním řidičem taxíku. Co takhle se rovnou stát členem mafiánského gangu?

Reklama

Polské vydavatelství Ultimate Games S.A. již nějakou dobu pracuje na simulátoru, který z hráčů udělá řidiče taxíku. Ano, však my víme, že podobných her v minulosti vzniklo hned několik a přibývají i modifikace do již vydaných titulů, kde možnost živit se taxikařením chyběla, viz například fanouškovská modifikace, která nyní dostupná v češtině do Cyberpunk 2077.

Ultimate Games chtějí ale přijít s něčím odlišným. Na první pohled můžeme například říct, že co se týče grafické stránky, vypadá tento simulátor při porovnání s ostatními podstatně propracovaněji. Dalšími rozdíly jsou možnosti rozvozu. Nemusíme totiž být klasickým nudným taxikářem, který nabere pasažéra a vyhodí ho i pár minut dál. V Taxi Simulator se můžeme stát i kontroverzním taxikářem, který klidně může za slušné peníze rozvážet prostitutky nebo členy mafiánského gangu. Co ke hře ještě říkají tvůrci?

Klient nechal svou nacpanou peněženku na sedačce? Je jen na vás, zda to oznámíte, nebo si ji necháte pro sebe.

Taxi Simulator

Lidé, které potkáte, se budou velmi lišit. Setkáte se s běžnými občany, párty zvířaty, celebritami, davy lidí i prostitutkami. Po nějaké době se stanete králem ulic, budete znát všechna tajemství a drby. A samozřejmě, stanete se velmi, velmi bohatými.” Stojí v popisku hry.

Taxi Simulator prozatím nemá pevně stanovené ani přibližné datum vydání, nicméně chystá se minimálně ve verzi PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama