Test Drive Unlimited: Solar Crown dostává první recenze
i Zdroj: KT Racing
TDU: Solar Crown Novinka Test Drive Unlimited: Solar Crown dostává první recenze

Test Drive Unlimited: Solar Crown dostává první recenze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Test Drive Unlimited: Solar Crown má ještě několik dnů do vydání, přesto již získává první recenze. Každopádně překvapení se nekoná, jde o průměrný titul.

Reklama

Test Drive Unlimited: Solar Crown od KT Racing oficiálně vyjde až 12. září 2024, novinářské verze jsou však venku a s nimi i první recenze. Hned ze začátku našeho článku musíme uvést, že nové Test Drive Unlimited není ničím výjimečný, v průměru, alespoň prozatím, jde o typický sedmičkový titul. Pojďme se mrknout, co recenzenti chválí a co naopak kritizují. 

Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici
i Zdroj: KT Racing

Test Drive Unlimited: Solar Crown představuje sběratelskou edici

Test Drive Unlimited: Solar Crown dorazí již za méně než měsíc a kromě standardní edice nabídne i tu sběratelskou. Co…

Recenzí v tuto chvíli není moc, nicméně nejvyšší známkou je prozatím 7 / 10, což není samozřejmě špatné, ovšem hráči, ale i vydavatelství očekávalo trochu víc. Najdou se ale i recenze, které Solar Crown ohodnotily pouhých 6 / 10. Recenzentům se například líbí velký otevřený svět Hong Kongu, některé mechaniky a přizpůsobení vozidel. 

Ti, kteří pak hodnotili PlayStation 5 verzi, zmiňují špatnou optimalizaci a to i v případě, kdy si aktivujete režim výkonu. Další pak kritizují audiovizuál nebo málo obsahu. Celkově se však většina shoduje, že hra potřebovala ještě nějaký čas, ovšem KT Racing má s hrou velké plány i do budoucna a tak je víceméně jisté, že se brzy dočkáme prvních oprav a dalšího obsahu. V současné době je Test Drive Unlimited: Solar Crown v průměru na 6.5 / 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama