The Division: Heartland se ruší, Ubisoft ukončil vývoj projektu
i Zdroj: Red Storm Entertainment
Heartland Novinka The Division: Heartland se ruší, Ubisoft ukončil vývoj projektu

The Division: Heartland se ruší, Ubisoft ukončil vývoj projektu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Přichází špatná zpráva z dílen francouzského Ubisoftu. Dlouhé roky připravovaná extrakční střílečka The Division: Heartland byla zrušena. Vývojáři se přesunou k XDefiant.

Reklama

Ubisoft to udělal znovu. Několik hodin stará zpráva, která přichází oficiálně z dílen studia Red Storm Entertainment, oznamuje, že dlouho očekávaná extrakční střílečka The Division: Heartland byla zrušena. Vydavatelství ve hře nevidělo dostatečný potenciál a vývojáře, kteří minimálně poslední čtyři roky na hře pracovali, budou rozmístěni k jiným projektům. Konkrétně se zmiňuje ambicióznější XDefiant, který odstartuje 21. května, a Rainbow Six.

Věřím, že spousta hráčů bude zklamaných, nicméně osobně musím říct, že ačkoliv sérii The Division mám opravdu rád, Heartland nebyl ani trochu lákavý. Jde již o druhou free-to-play hru z původní trojice, před více než rokem se na veřejnost dostala informace, že byla zrušena i akce Ghost Recon: Frontlines.

The Division: Heartland

Hra se odehrává ve fiktivním světě, kde byl Spojený státy postižen tajemnou katastrofou, která způsobila kolaps společnosti a vytvořila chaos a bezvládí. Hráči se ocitnou v rolích agentů, kteří jsou součástí tajného útvaru nazvaného The Division, jehož úkolem je obnovení pořádku a ochrana zbývajících civilistů.

Ve The Division: Heartland se hráči mohou zapojit do různých typů her, včetně kooperativních misí, kde spolupracují s ostatními hráči na splnění úkolů a boji proti nepřátelům. Existují také konkurenční módy, jako je PvPvE (hráči proti hráčům proti prostředí), kde se hráči potýkají nejen s nepřáteli ovládanými umělou inteligencí, ale také s ostatními hráči.

The Division: Heartland mělo vyjít v nejbližší době ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Nic takového se ale pravděpodobně nestane. Je však možné, že všechny dokončené materiály uvidíme v XDefiant.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama