Tony Hawk opět jedná s Activisionem. Bude další díl?
i Zdroj: Activision
Tony Hawk 1 + 2 Remaster Článek Tony Hawk opět jedná s Activisionem. Bude další díl?

Tony Hawk opět jedná s Activisionem. Bude další díl?

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Série Tony Hawk's Pro Skater patřila kdysi k legendám. Její sláva bohužel postupně upadla a jen pár věrných fanoušků doufá v pokračování. Toho by se mohli dočkat.

Reklama

Tony Hawk je pro spoustu starších hráčů známé jméno. Spousta z nich totiž vyrůstala na sportovní sérii Tony Hawk´s Pro Skater, zejména na prvních 4 dílech. Ve své době neskutečně zpropagovala tento sport a z titulního Tonyho udělala legendu. 

Ale jak už to tak bývá, sláva upadla a vyšlo několik velice špatných dílů. V roce 2023 vyšla kolekce remasterovaných prvních dvou dílů a k překvapení všech potěšila nejenom staré fandy, ale přilákala i nové hráče. Dokázalo se tak, že je o tyto hry stále zájem.

Legenda se vrací?

Samotný Tony Hawk byl před nedávnem hostem pořadu Mythical Kitchen, kde nakousl něco, co přilákalo opět pozornost. Podle dostupných informacích opět jedná s Activisionem. Údajně se to bude týkat 25. výročí série. A fanoušci to prý ocení. Víc k tomu zatím říci nemohl.

Tony Hawk opět jedná s Activisionem. Bude další díl?
i Zdroj: Activision

Dále podotkl, že Vicarious Vision mělo původně v plánu vytvořit remastery 3. a 4. dílu, jenže poté je plně absorboval Activision. Ten poté hledal vývojáře, ale nenašel nikoho vhodného. Zatím.

Takže tak či onak můžeme čekat cokoliv. Může to být remaster 3 a 4, nebo úplně nový díl. Nic oficiálního, ale možná to opravdu fanoušky potěší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama