Tvůrci české tankové hry Panzerkampf promluvili o datu vydání
i Zdroj: Krieg Games Ltd.
Panzerkampf Novinka Tvůrci české tankové hry Panzerkampf promluvili o datu vydání

Tvůrci české tankové hry Panzerkampf promluvili o datu vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zeptali jsme se kluků z českého studia Krieg Games (dříve CrazyTankers) na datum vydání Panzerkampf. Odpověď byla jednoznačná, čekat nebudeme dlouho.

Reklama

Panzerkampf byl oznámen těsně před Vánoci 2023, a minimálně naše čtenáře velmi zaujal. Jde o novou tankovou hru, která by mohla konkurovat i těm nejúspěšnějším, jako jsou World of Tanks, War Thunder nebo Armored Warfare. Nicméně nemá jít o kopii, tvůrci z českého studia Krieg Games prozradili spoustu detailů, třeba v exkluzivním rozhovoru, kde jsme se dozvěděli spoustu detailů. Mluvili jsme také o datu vydání, který od počátku cílil na rok 2024.

Dnes tu máme menší update. Znovu jsme se pro vás snažili sehnat datum vydání a studio po více než půl roce kontaktovali. Zajímalo nás, zdali Panzerkampf stihne letošní rok, odpověď se zdá být jednoznačná: “Práce pokračují kvapem kupředu takže deklarované Q3 je stále náš oficiální termín vydání hry.” A to znamená jediné, vydání hry je doslova za rohem, dočkat bychom se klidně mohli ještě tento měsíc! 

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024
i Zdroj: CrazyTankers Studio

Český Panzerkampf nabídne i battle-royale, hra vyjde v průběhu roku 2024

Kontaktovali jsme studio CrazyTankers a poptali se za vás na několik zajímavých informací. Panzerkampf nabídne battle-royale…

Panzerkampf

Světová válka tanků zuří dál. Zapojte se do bitvy v jednom z našich skutečných tanků! Vylepšujte svá vozidla a zničte nepřítele! Hrajte s přáteli a ovládněte válku! Hrajte zdarma, v intuitivním a snadno uchopitelném rozhraní, s nejmodernější grafikou, částicovými efekty a autentickým zvukem! Hra je v plánu pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, formou free-to-play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama