Ubisoft chystá speciální stream: Far Cry oslaví už 20. narozeniny
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Ubisoft chystá speciální stream: Far Cry oslaví už 20. narozeniny

Ubisoft chystá speciální stream: Far Cry oslaví už 20. narozeniny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2024 08:00

Far Cry slaví už 20. narozeniny! Součástí oslav bude výroční speciální stream a obří slevy na všechny vydané díly (až 85%). Zahrnou oslavy i oznámení nových projektů?

Reklama

Legendární open-world série Far Cry oslaví brzy úctyhodných 20 let existence. Ano, je to už tak dlouho, co spatřil světlo světa první díl této série, na kterém pracovala společnost Crytek (známá díky hrám jako Crysis či Hunt: Showdown).

Jelikož se jedná o významný milník pro tuto stále populární značku, Ubisoft připravil pro své fanoušky speciální stream. Ten odstartuje 21. března 2024. Oslavy pak zahrnují i parádní slevy na všechny díly této série za absolutně nejnižší ceny, jaké kdy byly dostupné. Téměř všechny díly jsou nyní s 85% slevou, což znamená, že Far Cry 5 je k dispozici za pouhých 9 € a Far Cry 6 za pouhých 15 €.

Chystá se oznámení?

Bohužel, pokud snad čekáte, že Ubisoft během oslav oznámí nový díl, tak pro vás máme špatnou zprávu. Nic takového očekávat nemáme. Stream se zaměří pouze na příběhy o vývoji starších dílů a vtipné momenty.

Ačkoliv neočekáváme žádné oznámení, Far Cry 7 ani chystaný extrakční projekt nemají daleko do vydání. Konkrétně PvPvE hra by měla dorazit ještě letos, klasické příběhové Far Cry pak až v roce 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama