Ubisoft omylem vyzradil datum vydání hry Assassin's Creed: Shadows
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Shadows Novinka Ubisoft omylem vyzradil datum vydání hry Assassin's Creed: Shadows

Ubisoft omylem vyzradil datum vydání hry Assassin's Creed: Shadows

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2024 15:00

Francouzský vydavatel Ubisoft pravděpodobně omylem předčasně vyzradil datum vydání hry Assassin's Creed: Shadows. Kdy se tedy dočkáme nejnovějšího dílu, který se odehraje v Japonsku?

Reklama

Ubisoft včera odpoledne oficiálně oznámil díl Assassin's Creed: Shadows. Je to ten, který jsme označovali jako Assassin's Creed: project Red. K dispozici je pouze teaser, který láká na plnohodnotný trailer. Ten uvidíme již zítra 15. května 2024 v 18:00 našeho času. Zdali bude trailer obsahovat i přesné datum vydání, není jasné.

Nicméně my jej možná už známe. V lednu letošního roku se objevily informace, že první trailer ze hry uvidíme v průběhu května, což vychází. Mluvilo se i o datu vydání, ke kterému údajně dojde v listopadu letošního roku. A přesně to tvrdí nejnovější informace, se kterou přišel, pravděpodobně, sám Ubisoft, který pod debutový trailer, který uvidíme zítra, dodal popisek s datem vydání na 15. listopadu

Assassin's Creed: Shadows oficiálně oznámen prostřednictvím traileru
i Zdroj: Ubisoft

Assassin's Creed: Shadows oficiálně oznámen prostřednictvím traileru

Ubisoft nečekaně přišel s oznámením dlouho očekávané hry Assassin's Creed: Shadows. Jde o projekt, který jsme dodnes znali…

14. 5. 2024 07:00

I přesto, že příspěvek od uživatele Wario64 vypadá skutečně, berme minimálně do zítra, vše s rezervou. Důkaz níže. Shadows vyjde na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, již žádný další díl z této série neuvidíme na starších platformách.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama