UFL se znovu odkládá o několik měsíců
i Zdroj: Strikerz Inc.
UFL Novinka UFL se znovu odkládá o několik měsíců

UFL se znovu odkládá o několik měsíců

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5

Fotbalový simulátor UFL byl po komunitní zpětné vazbě odložen. Hra, do níž samotný Cristiano Ronaldo investoval stovky milionů, vyjde až na konci roku.

Reklama

Fotbalový simulátor UFL, jenže oznámilo do oznámení hry neznámé studio Strikerz Inc., nakonec nevyjde ani tentokrát. Zbrusu nový trailer oznámil odklad a nový trailer, kde jsme se dozvěděli, že UFL vyjde v rámci předběžného přístupu až 5. prosince 2024, stále však platí, že bude k dispozici pouze na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Níže vyjádření studia k odkladu.

Po uspořádání dvou otevřených beta testů a dosažení závěrečné fáze Common Test se do hry UFL zapojilo více než 2 miliony účastníků. Vaše účast, zpětná vazba a pozitivní ohlasy pro nás byly neuvěřitelně cenné. Po důkladné analýze vašich podnětů a herních dat jsme však dospěli k náročnému rozhodnutí posunout vydání UFL na pozdější termín.

UFL

Hra se zaměřuje na multiplayer a má obsahovat licencované týmy a hráče. UFL byla poprvé oznámena v roce 2021 a vyvolala zájem díky slibům, že přinese revoluci do světa fotbalových her tím, že bude zdarma a bez mikrotransakcí, které by ovlivňovaly rovné podmínky mezi hráči.

Zajímavostí pak je, že hru velmi štědře sponzoruje samotný Cristiano Ronaldo, který do vývoje a marketingu měl poslat stovky milionů korun.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama