Unikl první obrázek z BioShock 4
i Zdroj: Irrational Games
Novinka Unikl první obrázek z BioShock 4

Unikl první obrázek z BioShock 4

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Zahraniční server přišel s vůbec prvním obrázkem z BioShock 4. Ten podle všeho vzniká pod pracovním názvem "Project Parkside". Více v článku.

Reklama

O novém dílu série BioShock jsme se v posledních týdnech bavili hned několikrát. Naposledy však před pár dny, kdy jsme psali o velkém nabírání nových lidí do týmu Cloud Chamber, kteří sháněli více než 30 nových posil - a to znamená samozřejmě jediné, vývoj jde podle plánu a bude v pokročilé fázi vývoje. 

A ačkoliv z oficiálních zdrojů z roku 2019 víme, že se nový BioShock chystá, dodnes jsme neviděli absolutně žádné materiály jako screeny nebo teaser trailer. Namísto toho se bohužel objevilo několik tvrzení, že s vývojem jsou problémy. Každopádně dnes tu máme díky zahraničnímu serveru Mp1st.com vůbec první záběr ze hry. 

Unikl první obrázek z BioShock 4
i Zdroj: Cloud Chamber

Podle Mp1st jde o obrázek z rané fáze projektu “Parkside”, z verze roku 2021, o tom už se zmínil i velmi důvěryhodný novinář Jason Schreier. Na obrázku pak můžeme vidět brokovnici Ricochet. Otázkou nyní je, na co vlastně hlavní postava kouká? 

To, že takhle označený projekt skutečně existuje, nedávno odhalily také uniklé informace z databáze Epic Games Store.

BioShock Isolation

Podle úniků a spekulací by měl být děj hry zasazen do úplně nového prostředí 60. let, které se liší od podmořského města Rapture a vzdušného města Columbia. Mělo by jít o izolovanou lokalitu, která bude stejně propracovaná a atmosférická jako předchozí světy BioShocku. Na první informace musíme stále čekat, nutno na závěr podotknout, že vývoj hry byl poprvé oznámen už v roce 2019. Hra by měla využít Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama