Unikla data vydání nejočekávanějších her od Ubisoftu?
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Unikla data vydání nejočekávanějších her od Ubisoftu?

Unikla data vydání nejočekávanějších her od Ubisoftu?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2024 15:30

Hned dva díly Assassin's Creed, Splinter Cell Remake, Star Wars: Outlaws nebo nový Ghost Recon. Kdy vyjdou tyto a další očekávané hry od oblíbeného vydavatele Ubisoft?

Reklama

Ubisoft v současnosti pracuje na několika opravdu zajímavých hrách, které nemají daleko do vydání. Zahraniční insider Tom Henderson se k několika titulům vyjádřil a přišel s přibližnými daty vydání. Nechybí pak ani první informace k novému dílu Ghost Recon, ale to si necháme až na konec.


Assassin's Creed: project Red

Ještě v letošním roce se můžeme těšit na zbrusu nový díl do série Assassin's Creed. O tom už tak nějak něco víme: podíváme se do feduálního Japonska, hra nabídne dvě hratelné postavy (ženu a muže) a velikostí se má rovnat větším dílům jako Origins, Odyssey a Valhalla.

První trailer “Project Red” se údajně chystá na květen, odhalení v podobě pořádného gameplaye na červenec. Vydání má být naplánované na listopad 2024, ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.


Star Wars: Outlaws

Star Wars: Outlaws bude první open-world hrou hvězdných válek. Postará se o ní studio Massive Entertainment (tvůrci Avatar nebo The Division). Z oficiálních zdrojů víme, že dorazí ve druhé polovině letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Na stránkách Disney se začátkem ledna objevila informace, že Outlaws vyjde na konci roku 2024. Že by před Vánoci? Jistě Ubisoft nevydá dvě velké hry v jeden měsíc.


Splinter Cell Remake

Unikla data vydání nejočekávanějších her od Ubisoftu?
i Zdroj: Ubisoft

Na co se rozhodně těšíme, je remake původního Splinter Cellu. Na nový díl čekáme už dlouhé roky a jestli se máme spokojit s remakem, tak ale pořádným! Podle dostupných informací je Splinter Cell ve vývoji od roku 2021. A ačkoliv to budou už tři roky, do vydání má pořád daleko. Podle Hendersona remake vyjde nejdříve v roce 2025, nejpozději pak ve 2026. Jestliže chcete vidět první obrázky, mrkněte se zde, na trailer si musíme ještě počkat.


Ghost Recon (Project Over)

Ilustrační obrázek z Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
i Zdroj: Ubisoft
Ilustrační obrázek z Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

O novém, údajném Ghost Recon jsme poprvé psali v roce 2022, o něco později se pak objevila zpráva, že další díl do oblíbené open-world série vyjde v průběhu roku 2025. Podle Hendersona hra vzniká pod pracovním názvem “Project Over” a vyjde též nejdříve v roce 2025, může však spadnout do roku 2026.


Far Cry

Unikla data vydání nejočekávanějších her od Ubisoftu?
i Zdroj: Ubisoft

Far Cry doslova “chátrá” a potřebuje nový impulz! Podaří se Ubisoftu vrátit slávu dříve velmi populární open-world série? Far Cry 6 se to nepovedlo, asi jediné, co bychom dokázali ocenit byl svět. Příběh a postavy už ale stály za prd. 

V současné době mají vznikat hned dva díly Far Cry, jeden klasicky jako plnohodnotný příběhový pro jednoho hráče (a možná kooperace), druhý multiplayerový. Oba díly by měly dorazit v letech 2025 až 2026. Něco o multiplayerové, údajně extrakční střílečce, jsme se nedávno dozvěděli jednu zásadní věc - bude graficky stylizované ve stylu Blood Dragon (DLC pro Far Cry 3). 


Assassin's Creed: project Hexe

Projektem Red to zdaleka nekončí, Ubisoft má pracovat na minimálně 10 různých projektech série Assassin's Creed, přičemž další velký díl dorazí hned o rok později - a to v roce 2025. O hře s pracovním názvem Project Hexe nevíme vůbec nic, z jediného dostupného traileru však lze cítit temnou, až hororovou atmosféru. Hexe nás údajně vezme do 16. století.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama