Čeština pro Starfield je konečně dostupná i na Xboxu
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Starfield Novinka Čeština pro Starfield je konečně dostupná i na Xboxu

Čeština pro Starfield je konečně dostupná i na Xboxu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 6. 2024 07:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC

Starfield si konečně mohou vychutnat v češtině také hráči na konzoli Xbox. Po spuštění oficiální podpory modifikací si češtinu můžete stáhnout zdarma.

Reklama

Do Starfieldu dorazilo něco, na co hráči čekali už měsíce. Po spuštění oficiální podpory modifikací od studia Bethesda jsou nyní k dispozici různé modifikace, úpravy a dodatky jak na PC, tak na Xboxu, které vám zlepší herní zážitek. Dnes se však zaměříme na českou lokalizaci, která je konečně dostupná i pro hráče na konzoli Xbox. Všiml si toho český magazín Vortex (díky).

Starfield po novém updatu výrazně prokoukl
i Zdroj: Bethesda Game Studio

Starfield po novém updatu výrazně prokoukl

V květnu vyšel první opravdu velký update pro Starfield. Jeden z fanoušků hry se rozhodl ho důkladně otestovat a říct, jak…

27. 5. 2024 08:00

Je třeba zdůraznit, že s překladem pomohla umělá inteligence, takže nejde o dokonalý překlad, ale mnohým hráčům jistě postačí. Překlad je k dispozici od skupiny zvané "Komunitní překlady", která přinesla možná už stovku podobných překladů. My jsme modifikaci vyzkoušeli a skutečně funguje, a doufáme, že se ji tvůrci časem pokusí ještě vylepšit. V neposlední řadě je však nutné dodat, že zbrusu nová verze 0.61 je dostupná také na PC

Starfield a podpora módů

Ano, Bethesda konečně, po dlouhém čekání, skutečně před několika dny spustila oficiální podporu. Tomu se věnoval Láďa v samostatném článku, kde například zmínil, že: “jedná se o interní manager modifikací. Lze si zde stáhnout oficiální módy, ať už za úplatu, či bezplatně. Nabídka módů je po startu celkem široká, ale oproti takové nabídce jako je na nexusmods je to bída. Zároveň po aktivaci módu se vám ve hře vypnou achievmenty. Každopádně, na nexusmods je mod, který toto obchází.” Celý článek čtěte zde.

Starfield vyšel 6. září 2023 na PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama