Black Ops 6 Novinka Venku je první záběr z Call of Duty: Black Ops 6, potvrzuje jednu z mechanik hry

Venku je první záběr z Call of Duty: Black Ops 6, potvrzuje jednu z mechanik hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2024 08:00

Vidět pravděpodobně můžeme vůbec první gameplay záběry z Call of Duty: Black Ops 6. Ten potvrzuje, že se hráči dočkají jedné z oblíbených mechanik ve hře.

Reklama

Již dnes odpoledne se hráči a fanoušci série Call of Duty dočkají prvního traileru Black Ops 6. Ten již dostal teaser trailer (viz video v náhledu), který prozrazuje prvních pár detailů, jako například, že by se vše mělo odehrávat během války v Perském zálivu. Nicméně zhruba minutu a půl dlouhý teaser zahrnuje i něco, co příliš lidí nepostřehlo. 

Teaser pravděpodobně zahrnuje i přibližně dvouvteřinové gameplay záběry. Ty by mohly odhalit, že v Call of Duty: Black Ops 6 půjde střílet během skluzu, což je jedna z oblíbených mechanik hráčů, jenže ne v každém díle funguje. Každopádně buďte naladěni, dnes v 16:00 se dočkáme prvního pořádného traileru, který by měl prozradit zásadní informace kolem příběhu. 

Válka v Perském zálivu

Válka v Perském zálivu, také známá jako První válka v Zálivu, probíhala od srpna 1990 do února 1991. Hlavní příčinou války byla invaze Iráku do Kuvajtu 2. srpna 1990, kterou nařídil irácký diktátor Saddám Husajn. Následně vznikla mezinárodní koalice vedená Spojenými státy, která měla za cíl osvobodit Kuvajt.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama