Vylepšené Until Dawn vyjde na PC a PlayStation 5 již 4. října
i Zdroj: PlayStation Publishing LLC
Until Dawn Novinka Vylepšené Until Dawn vyjde na PC a PlayStation 5 již 4. října

Vylepšené Until Dawn vyjde na PC a PlayStation 5 již 4. října

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Until Dawn konečně dorazí na PC! A dočkají se také konzolisté s PlayStation 5. Společnost Sony PlayStation oznámila, že remake dorazí začátkem října.

Reklama

Prakticky ihned na úvod letošního roku se objevila spekulace, že by se snad měla slušně hodnocená hororová hra Until Dawn od Supermassive Games objevit na dalších platformách. Zhruba o čtyři měsíce později bylo oficiálně oznámeno, že vylepšená verze Until Dawn dorazí v průběhu roku 2024 na PC a PlayStation 5.

Dnes již víme, že Until Dawn dorazí začátkem října, konkrétně v pátek 4. října 2024, na obě zmíněné platformy. V současné době už čekáme pouze na oficiální přehled hardwarových požadavků, ten pravděpodobně dorazí na samotném konci září.

Until Dawn

Osm přátel se vrací na osamocenou chatu, kde před rokem zmizeli dva jejich kamarádi. Strach na sebe nenechá dlouho čekat a z jejich dovolené v horách se rychle stává noční můra. Postav se svému strachu a svými činy určuj, kdo přežije. 

Nech se pohltit tímto napínavým hororem, který jsme od základů upravili za pomoci špičkové grafiky, kterou nabízí Unreal Engine 5. Těšit se můžeš na filmové záběry, vyladěnou hratelnost a další – tak neváhej a užij si napětí, při kterém v opuštěných horách nic není takové, jaké se zdá.” Vyjádřili se tvůrci.

Ve vývoji je filmová adaptace hororovky Until Dawn
i Zdroj: Sony

Ve vývoji je filmová adaptace hororovky Until Dawn

Další známá hororová hra se dočká svého filmu. Tentokrát jde o hru Until Dawn od studia Supermassive Games z roku 2015.…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama