Vývoj Anthem od BioWare měl trvat pouhých 15 měsíců
i Zdroj: BioWare
Anthem Novinka Vývoj Anthem od BioWare měl trvat pouhých 15 měsíců

Vývoj Anthem od BioWare měl trvat pouhých 15 měsíců

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2023 17:14

Jak se zdá, s Anthem to nikdy nebylo jednoduché, k tomu se také vyjádřil bývalý vývojář Ian Saterdalen, ten prozradil, že na hře se pracovalo jen 15 měsíců, EA pak mělo nutit vývojáře pracovat i 70 hodin týdně po celou dobu.

Reklama

Když Electronic Arts a BioWare v roce 2017 společně oznámily kooperační hru Anthem, vypadala naprosto epicky, první CGI teaser byl úžasný plný atmosféry. V roce 2019 jsme se dozvěděli, že údajné první gameplay záběry byly podvrhem, BioWare prý nemělo hru v takovém stavu, aby ukázalo hratelnost. Hry jsme ještě tentýž rok dočkali, nicméně v recenzích propadla. Za prvé vůbec nevypadala jako při prezentaci, za druhé neměla dost obsahu a navíc byla plná chyb a rychle přicházela o aktivní hráče. 

Anthem asi nebude podporováno roky, jak slibovalo EA
i Zdroj: Spite.cz

Anthem asi nebude podporováno roky, jak slibovalo EA

Eletronic Arts ještě daleko před vydáním "live-service" hry Anthem slibovali podporu a spousty obsahu do dalších let. Jenže,…

2. 6. 2019 11:35

Po letech od vydání se k problémovému vývoji vyjádřil bývalý tvůrce Ian Saterdalen. Veřejně prozradil, že vývoj hry trval pouhých 15 měsíců, přičemž hry podobného typu a rozsahu potřebují minimálně jednou tolik. Vývoj byl zkrátka uspěchaný, EA chtělo Anthem vydat co možná nejrychleji, což ve studiu způsobilo, že vývojáři pracovali týdně i 90 hodin. Dnes o Anthem neštěkne ani pes, a co se týče druhého dílu, ten bychom rozhodně neočekávali. BioWare aktuálně pracuje na novém Mass Effect a Dragon Age: Dreadwolf.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama