Xbox chystá oznámení hry DOOM: The Dark Ages, vyjde i na PlayStation 5
i Zdroj: Spite.cz / Vygenerováno AI
Novinka Xbox chystá oznámení hry DOOM: The Dark Ages, vyjde i na PlayStation 5

Xbox chystá oznámení hry DOOM: The Dark Ages, vyjde i na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 5. 2024 07:30 2

Nedávné spekulace ohledně údajně připravovaného DOOMU se zdají být pravdivé. Zahraniční důvěryhodný zdroj dokonce přišel s celým názvem a podrobnostmi.

Reklama

Měsíc červen, to bude každoroční klasika, která proběhne ve znamení největších herních konferencí a nejrůznějších výstav v roce. Nejen na tu svojí se chystá Xbox, který údajně připravuje ukázky her Gears 6, Perfect Dark, Contraband nebo State of Decay 3. Co by to ale bylo za událost roku, kdyby zde se neuskutečnilo alespoň jedno velké oznámení.

To by si mohlo vzít na starost studio id Software. Zahraniční insider NateTheHate2, tvrdí, že během vystoupení Xbox Games Showcase 2024 dojde k oznámení hry DOOM: The Dark Ages. A to není jediná podstatná informace. Nyní potěšíme i majitele konzolí PlayStation. Nový DOOM má být údajně multiplatformní záležitostí, což se upřímně asi nečekalo. 

DOOM: The Dark Ages bude oznámen na Xbox Games Showcase příští měsíc a bude odhalen jako multiplatformní - Ano; přichází i na PlayStation 5.

Není to poprvé, co se v poslední době o novém DOOMu mluví. Zmínka o něm padla i na našem webu v minulých týdnech, kdy se tvrdilo, že ZeniMax chystá v nejbližší době oznámení nového dílu. Spekulace se objevila na základně nově zaregistrované známky s názvem “IDKFA”. Celá pravda se ukáže už brzy, Xbox Games Showcase 2024 odstartuje 9. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama