XDefiant se odkládá. Kvůli problému s certifikací vyjde o několik týdnů později
i Zdroj: Ubisoft San Francisco
XDefiant Novinka XDefiant se odkládá. Kvůli problému s certifikací vyjde o několik týdnů později

XDefiant se odkládá. Kvůli problému s certifikací vyjde o několik týdnů později

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 9. 2023 11:00

Ubisoft se již chystal pomalu vydat očekávanou akci XDefiant, když v tom došlo na menší problém: hra neprošla certifikací. Bohužel tak dojde k odkladu. XDefiant vyjde nejpozději ve druhé polovině října, prozradil šéf vývoje.

Reklama

Ubisoft v posledních několika měsících neustále opakoval, že XDefiant vyjde v létě 2023, což by odpovídalo nejpozději měsíci září. Nakonec tomu tak ale nebude, šéf Mark Rubin z Ubisoft San Francisco v nejnovější zprávě přiznal, že hra neprošla certifikací na konzole PlayStation a Xbox a bude odložena. Naštěstí by mělo jít o menší odklad v rámci několika týdnů. Nově s XDefiant počítá v říjnu 2023.

Uzavřenou betu XDefiant si vyzkoušelo přes milion hráčů
i Zdroj: Ubisoft

Uzavřenou betu XDefiant si vyzkoušelo přes milion hráčů

Ubisoft se pochlubil možná neočekávanými čísly. Do uzavřené betaverze se za pouhý zhruba týden zapojilo více než milion…

24. 4. 2023 15:30

XDefiant je novou free-to-play hrou, která kombinuje jak hratelnost z Ubisoft her, tak jejich oblíbených postav a frakcí. Ve hře se můžeme ujmout role a schopností ze Splinter Cell, dostaneme zbraně z The Division nebo frakce z Far Cry. My XDefiant testovali v polovině dubna a velmi mile nás překvapilo. Dokonce si troufneme říct, že Ubisoftu se podařilo namixovat hry jako Call of Duty, Far Cry a The Division do jedné. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama