Alone in the Dark si nyní můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: Pieces Interactive
Češtiny do her Alone in the Dark Novinka Alone in the Dark si nyní můžete zahrát s českými titulky

Alone in the Dark si nyní můžete zahrát s českými titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 5. 2024 18:30

Hororovou předělávku skvělého Alone in the Dark si hráči nyní mohou vychutnat s českou lokalizací. Je ke stažení zdarma a byla vytvořena za pomoci umělé inteligence.

Reklama

Alone in the Dark patřilo mezi nejzajímavější a nejočekávanější horory letošního roku. I přes fakt, že vydavatelství dalo do marketingu nemalé finance, se hře nedaří a ve finanční zprávě se dočteme, že nenaplnila prodejní očekávání. Bohužel, dalo se to čekat, celý vývoj Alone in the Dark, i několik odkladů, vše to působilo velmi podezřele a nic nenasvědčovalo velkému úspěchu.

Technický stav a prodejní výsledky nechme na jindy. Dnes potěšíme hráče, kteří by si rádi zahráli Alone in the Dark, ale nekoupili si ji kvůli absenci české lokalizace. Čeština je nyní dostupná díky organizaci Komunitní překlady, která připravila již třetí verzi překladu. Ten je ke stažení zcela zdarma. Nicméně i v tomto případě jde o překlad, na kterém se podílela umělá inteligence, takže neočekávejte zcela dokonalý překlad – ve hře se mohou objevit chyby či nepřeložená slova. Nutno samozřejmě podotknout, že překlad je možný nainstalovat pouze na PC verzi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama