Black Myth: Wukong je na 18 milionech prodaných kopií
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Black Myth: Wukong je na 18 milionech prodaných kopií

Black Myth: Wukong je na 18 milionech prodaných kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Black Myth: Wukong pokořil zajímavý milník a pomalu útočí na 20 milionů prodaných kopií. Tvůrci navíc prozradili, že se chystá několik příběhových DLC.

Reklama

Ohledně Black Myth: Wukong jsme toho za poslední měsíce, ale především týdny, napsali opravdu mnoho. Black Myth: Wukong si dokázalo podmanit miliony hráčů z celého světa, nejvíce samozřejmě těch čínských, jelikož jde o hru, která se točí kolem čínské mytologie, což je něco jako pro nás Kingdom Come: Deliverance. Jen za první tři dny studio Game Science dokázalo prodat více než 3 miliony kopií, otázkou tak bylo, kde až tato senzace skončí.

Dnes to víme, za necelé tři týdny tvůrci dokázali prodat více než 18 milionů kopií. Úctyhodné číslo, které nemá daleko do naprosto úžasného milníku 20 milionů - a to se rozhodně nepodaří jen tak někomu. Možná to dokonce otevře oči samotné společnosti Sony, které to jasně ukáže, o co vlastně hráči mají zájem - pestrobarevné multiplayerovky typu Concord to opravdu nejsou.

Black Myth: Wukong: Jak se graficky změnil za 4 roky vývoje? Podívejte na porovnání
i Zdroj: Game Science

Black Myth: Wukong: Jak se graficky změnil za 4 roky vývoje? Podívejte na porovnání

Hráči se nemohou shodnout, prošlo Black Myth: Wukong za poslední čtyři roky downgradem? To ukázal známý youtuber, který…

A abychom náhodou neměli Black Myth: Wukong málo, Daniel Wu z Hero Games, největší externí akcionář v tvůrci Game Science, prozradil, že se chystá několik rozšíření. Pravděpodobně půjde o placená DLC, která rozšíří příběh a vezmou nás na nová místa, kde se setkáme s novými bossy. Na další podrobnosti si musíme počkat, stejně tak na vydání na konzolích Xbox.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama