Black Myth: Wukong: Jak se graficky změnil za 4 roky vývoje? Podívejte na porovnání
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Black Myth: Wukong: Jak se graficky změnil za 4 roky vývoje? Podívejte na porovnání

Black Myth: Wukong: Jak se graficky změnil za 4 roky vývoje? Podívejte na porovnání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Hráči se nemohou shodnout, prošlo Black Myth: Wukong za poslední čtyři roky downgradem? To ukázal známý youtuber, který porovnal demo a plnou verzi.

Reklama

Je to přesně týden, co vyšla pravděpodobně nejlepší akční RPG hra roku 2024, Black Myth: Wukong. Ačkoliv se značný úspěch předem očekával, rozhodně ne takový, že se čínskému studiu Game Science podaří prodat za prvních pár dnů více než 10 milionů kopií, a to chceme podotknout, že je Wukong dostupný pouze na PC a PlayStationu 5.

Ovšem dnes se nebudeme zabývat úspěchem a faktem, že s největší pravděpodobností půjde o horkého kandidáta na hru roku, ale grafické stránce. Na tu se zaměřil youtuber s přezdívkou cycu1, který vytvořil video, kde veřejnosti ukázal, jak byl Black Myth: Wukong prezentován před dlouhými 4 roky, a jak vypadá po vydání v plné verzi. Ačkoliv vypadá v obou případech velmi dobře, hráči se v komentářích nemohou shodnout, jaká verze je lepší. Pokud však chcete slyšet náš názor, obě mají něco hezčího a něco, co se zhoršilo. Finální názor si musí každý udělat sám, ovšem co se týče grafické stránky, za nás je 10 / 10 a rozhodně patří mezi nejkrásnější fantasy hry, které kdy vyšly.

Black Myth: Wukong

Příběhový Black Myth: Wukong, který sleduje známý čínský román opičího krále Wukonga, vyšel 19. srpna 2024 na PC a konzoli PlayStation 5. Zdali se ptáte na Xboxovou verzi, ta pravděpodobně dorazí až v roce 2025, údajně se řeší problémy s pamětí, kdy hra kvůli tomu neměla projít certifikací. Další zdroje pak mluví o exkluzivní časové akci, kterou si měla zaplatit Sony. Hra si v recenzích odnesla 8 / 10, body ji recenzenti sebrali především kvůli pokulhávající optimalizaci a nefunkčním režimům na PS5. Co se týče PC verze, ta nově nabízí fanouškovskou českou lokalizaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama