Black Myth: Wukong si můžeme zahrát s českými titulky
i Zdroj: Game Science
Češtiny do her Wukong Novinka Black Myth: Wukong si můžeme zahrát s českými titulky

Black Myth: Wukong si můžeme zahrát s českými titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Čeština pro Black Myth: Wukong je venku. K dispozici je ke stažení zdarma a to již ve verzi 0.3. Týká se samozřejmě pouze verze pro PC.

Reklama

Black Myth: Wukong je aktuálně nejúspěšnějším akčním RPG a vše nasvědčuje tomu, že půjde o velkého kandidáta na hru roku 2024, minimálně ve svém žánru. Ačkoliv v recenzích nedostává 10 / 10, jde o naprosto skvělou a vyváženou hru s parádním příběhem, soubojovým systémem a grafickou stránkou. To se také podepsalo na prodejích, Black Myth: Wukong již překročilo magickou hranici 10 milionů prodaných kopií na PC a PlayStation 5

Jednu chybičku to ale přece jen má, Black Myth: Wukong nenabídl českou lokalizaci, což se nyní konečně změnilo. Jen pár dnů od vydání je tu AI překlad ve verzi 0.3, který si již pořídili tisíce hráčů, a jak tušíte správně, k dispozici je jen PC platformě. Nutno také podotknout, jde o překlad vytvořený umělou inteligencí, tudíž se mohou objevovat nepřeložená slova a další chyby. V následujících dnech by mohly vyjít další verze, které tyto nedostatky vyřeší.

Black Myth: Wukong

Black Myth: Wukong je akční RPG inspirované čínským klasickým románem "Cesta na západ". Hráči se ujmou role Sun Wukonga, mytického opičího krále, který disponuje nadpřirozenými schopnostmi a bojovými dovednostmi. V tuto chvíli se čeká na Xbox Series X/S verzi, přičemž datum vydání je v nedohlednu a letos bychom jej upřímně nečekali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama