Bude anti-cheat XDefiant vyžadovat naše telefonní číslo? Je to jedna z možností, přiznává Ubisoft
i Zdroj: Ubisoft Studio
XDefiant Novinka Bude anti-cheat XDefiant vyžadovat naše telefonní číslo? Je to jedna z možností, přiznává Ubisoft

Bude anti-cheat XDefiant vyžadovat naše telefonní číslo? Je to jedna z možností, přiznává Ubisoft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 8. 2023 10:00

XDefiant dorazí v plné verzi v rámci několika týdnů a bude zcela zdarma. Je tak velmi pravděpodobné, že narazíme na cheatery, stejně jako ve většině free-to-play titulů. Jak si s cheatery plánuje poradit Ubisoft? Něco málo prozradil Mark Rubin.

Reklama

V průběhu letošního léta očekáváme spuštění plné verze XDefiant. Ta bude bezesporu zábavná, už samotná betaverze ukázala, že je co nabídnout, nicméně jak všichni dobře víme, jde o free-to-play hru, kterou rádi napadají cheateři, a s těmi se velmi těžko bojuje, navíc hráčům dokážou pěkně znepříjemnit hraní, což nám denně tito jedinci dokazují ve všech multiplayerových titulech, o to častěji, když jde o hru zdarma.

Boj proti cheaterům, to je zkrátka nekonečný příběh, hackeři neustále vynalézají nové způsoby a systémy, jak anti-cheaty prolomit. Jak se s cheatery plánují poprat autoři hry? Způsobů je prý několik, tvrdí na Twitteru Mark Rubin z Ubisoftu, detaily však prozrazovat nechce právě v rámci bezpečnosti. Jednou z několika možností, jak se s cheatery vypořádat, by mohla být registrace telefonního čísla - předpokládá se, že většina z nás má pouze jednu SIM a ban na číslo by znamenal konec hraní. Zkrátka už by nepomohlo založení dalšího účtu zdarma. Za nás skvělá možnost, Rubin ji však nemůže slíbit.

To je vlastně něco, co zkoumáme. Nechceme slibovat kdy nebo jestli. Ale je to jedna z možností.

S jakým anti-cheatem nakonec Ubisoftu přijde zjistíme už brzy, XDefiant vyjde nejpozději v září ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Starší generace se dočká později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama