Dragon Age: The Veilguard bude hodně upovídanou hrou
i Zdroj: BioWare
DA: The Veilguard Novinka Dragon Age: The Veilguard bude hodně upovídanou hrou

Dragon Age: The Veilguard bude hodně upovídanou hrou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Blíží se oznámení konkrétního data vydání Dragon Age: The Veilguard. Tvůrci navíc prozradili, že půjde o jednu z nejupovídanějších her od BioWare. Kolik řádků skrývá?

Reklama

Letos uplyne přesně 10 let od vydání posledního dílu oblíbené RPG série Dragon Age s názvem Inquisition. Možná jste si už všimli, že se připravuje další pokračování. Zatím známe některé podrobnosti, ale stále chybí jedna klíčová informace – pevné datum vydání. To se prý dozvíme v následujících týdnech, a něco nám napovídá, že Electronic Arts by mohlo tuto důležitou zprávu oznámit během Gamescomu 2024, který se koná 21. srpna 2024.

Také jsme se dozvěděli další zajímavost. Proč čekáme na nový díl tak dlouho? Kromě několika restartů vývoje je důvodem i to, že Dragon Age: The Veilguard bude velmi upovídanou hrou. Tvůrci z BioWare prozradili, že hra bude obsahovat 140 000 řádků dialogů, přičemž hlavní postava jménem Rook bude mít na svědomí 60 000 z nich. Pokud bychom novinku Veilguard měli porovnat se starším Inquisition - ten měl “pouhých” 80 000 řádků nahraných dialogů, Mass Effect: Andromeda pak jen 65 000 řádků.

Dragon Age: The Veilguard

Thedas potřebuje nového vůdce. Někoho nečekaného. Utvoříte odvážné společenstvo a postavíte se přicházející bouři. Přátelství, drama i milostná dobrodružství – to vše si užijete měrou vrchovatou, až se pokusíte z neobyčejných jednotlivců vytvořit výjimečný tým. Staňte se vůdci a zažehněte maják naděje v těch nejtemnějších okamžicích.

Dragon Age: The Veilguard vyjde na podzim 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verzi očekáváme na Steamu a Epic Games Storu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama