Gothic 1 Remake vyjde údajně až v roce 2025
i Zdroj: Alkimia Interactive
Gothic 1 Remake Novinka Gothic 1 Remake vyjde údajně až v roce 2025

Gothic 1 Remake vyjde údajně až v roce 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Gothic 1 Remake měl původně dorazit v roce 2024, nicméně finanční zpráva společnosti Embracer Group naznačuje, že se předělávky dočkáme až v roce 2025.

Reklama

Gothic 1 Remake patří mezi možná vůbec nejočekávanější moderní předělávky současnosti. O vývoji hry víme již od roku 2019, v roce 2021 pak přišlo oficiální odhalení. Nicméně dlouho potom se o hře příliš nemluvilo, přičemž největším tajemstvím bylo datum vydání. Aktuálně stále platí, že by remake původní hry z roku 2001 měl dorazit v průběhu roku 2024. 

Ovšem objevují se první náznaky, že by snad Gothic 1 Remake měl nakonec dorazit do konce března 2025. Podotýkáme, že jde o informaci, která se objevila přímo ve finanční zprávě společnosti Embracer Group. Dodnes se však udává dříve stanovený rok 2024. Nezbývá tak než čekat na oficiální oznámení.

Gothic 1 Remake

Ve hře hrajete za bezejmenného hrdinu, doživotně odsouzeného vězně, který musí najít způsob, jak přežít v nehostinném světě plném divokých zvířat, temných tvorů a nebezpečných zločinců. Získáte možnost vykročit do boje s hrozbami, které na vás číhají na každém kroku. Gothic 1 Remake přináší věrný a úplný remake původního Gothicu 1, zachovávající jeho jedinečnou atmosféru a důležité prvky. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama