Hogwarts Legacy by se mohlo dočkat nových misí a dalších novinek
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy by se mohlo dočkat nových misí a dalších novinek

Hogwarts Legacy by se mohlo dočkat nových misí a dalších novinek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 7. 2024 12:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Internetem již nějakou dobu koluje informace, že by Hogwarts Legacy mohla dostat takzvanou Director's Cut Edition, jež by zahrnovala nové mise a další bonusy.

Reklama

Kouzelnická adventura Hogwarts Legacy je tu s námi již více než rok a bohužel, většina z nás pravděpodobně už hlavní příběh proběhla. Bohužel, dodnes jsme se nedočkali žádného DLC, které by snad příběh nebo svět kolem Hogwarts Legacy rozšířily. Přesto se objevila spekulace, že by snad WB Games a Avalanche Software měly chystat takzvanou Director's Cut edici.

Hogwarts Legacy 2 podle všeho poběží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Avalanche Software

Hogwarts Legacy 2 podle všeho poběží na Unreal Engine 5

Je Hogwarts Legacy 2 vyvíjeno v Unreal Engine 5? Něco málo naznačují jak oficiální inzeráty studia Avalanche, tak nedávné…

7. 3. 2024 13:00

Co je to Director's Cut edice?

O takové edici asi neslyšíte poprvé, že? Před nějakou dobou s ní přisel PlayStation, konkrétně u her Ghost of Tsushima a Death Stranding. Edice do her přinesla nový obsah: zejména se jednalo o nové mise, postavy nebo herní prvky, které jsme v původních hrách neviděli. 

Kromě toho se studia zaměřila také na menší grafické úpravy a opravy hlášených chyb. Taková edice pak může zahrnovat i nejrůznější bonusy, jako artworky nebo detaily o tom, jak vlastně hry vznikaly. 

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy je akční RPG hra zasazená do kouzelnického světa Harryho Pottera. Hráči se ujímají role studenta na bradavické škole čar a kouzel v 19. století, tedy dlouho před událostmi knih a filmů. Hra nabízí otevřený svět, kde hráči mohou objevovat Bradavice, okolní oblast a magická místa. Hráči se učí kouzla, vaří lektvary, bojují s nepřáteli a odhalují tajemství starobylé magie. Hra klade důraz na volby hráče, které ovlivňují průběh příběhu a vztahy s ostatními postavami.

Hra vyšla 10. února ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Dodnes má více než 23 milionů prodaných kopií a jde o jednu z nejúspěšnějších her posledních let. V tuto chvíli vzniká i 2. díl - pár informací najdete zde.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama