Původně exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy bude konečně dostupný na dalších platformách
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Původně exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy bude konečně dostupný na dalších platformách

Původně exkluzivní obsah pro Hogwarts Legacy bude konečně dostupný na dalších platformách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 1. 2024 11:30

Hogwarts Legacy již brzy oslaví 1. narozeniny, čímž také skončí původně exkluzivní obsah, ke kterému se hráči dostali pouze skrze konzole PlayStation.

Reklama

Když se svět dozvěděl o tom, že hra Hogwarts Legacy bude mít exkluzivní obsah pouze pro konzoli PlayStation, nebyli hráči s PC a Xbox příliš nadšení. Což není překvapení, zejména u těchto značek, které mají oblibu po celém světě a s firmou Sony nemají prakticky žádnou spojitost. Roční exkluzivita ale konečně skončí a Avalanche Software informují, že exkluzivní obsah bude formou updatu dostupný na dalších platformách.

Hogwarts Legacy podle statistik dohrálo pouze 25 % hráčů
i Zdroj: Avalanche Software

Hogwarts Legacy podle statistik dohrálo pouze 25 % hráčů

Statistiky ukazují, že pouze hruba 25 % všech hráčů, kteří si zakoupili Hogwarts Legacy, hru skutečně dohráli až do konce.…

31. 3. 2023 11:12

Oznámení přichází celkem předčasně. Update, který do hry všem na PC a Xbox přinese novou misi, několik skinů a vlastní kouzelnický obchod, dorazí až v průběhu léta a to i přesto, že Hogwarts Legacy vyšlo v únoru.


Bonus: Kosmetická sada pro obchodníka

Po dokončení exkluzivního úkolu Haunted Hogsmeade Quest získají hráči atraktivní soubor hnědých a tmavě modrozelených barev se švihem a šarmem, ideální pro stylového obchodníka a podnikavého studenta Bradavic.

Exkluzivní úkol Haunted Hogsmeade

Cassandra Masonová má obchod, který vám může prodat v Prasinkách, ale v tomto tajemném, zchátralém podniku není všechno tak, jak se zdá. Jaká zlověstná tajemství se skrývají pod obchodem madam Masonové a proč ho tak horlivě prodává? Odpovědi na tyto otázky lze nalézt pouze v úkolu Haunted Hogsmeade, který je k dispozici výhradně na platformách PlayStation.

Bonus: Hogsmeade shop

Překonání výzev Haunted Hogsmeade Quest vás odmění svým vlastním obchodem, kde můžete prodávat předměty a vybavení za lepší ceny než kdekoli jinde.


Hogwarts Legacy překonává další milník

Společnost Warner Bros. navíc nepřímo upozornila na další prodané miliony. Hogwarts Legacy je aktuálně na 24 milionech prodaných kusů. Z vyjádření šéfa pak lze usoudit, že do Hogwarts Legacy 2, které má být ve vývoji, zainvestují podstatně více.

Dvakrát nebo třikrát jsme zkontrolovali některá čísla, je to tak skvělá investiční příležitost,

vyjádřil se k úspěchu hry. Hogwarts Legacy 2 bude vznikat několik dalších let, s hrou bychom nepočítali dříve, než v roce 2027.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama