Horor A Quiet Place: The Road Ahead na nových záběrech
i Zdroj: Saber Interactive
A Quiet Place Novinka Horor A Quiet Place: The Road Ahead na nových záběrech

Horor A Quiet Place: The Road Ahead na nových záběrech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Tvůrci hororu A Quiet Place: The Road Ahead se rozpovídali o některých mechanikách a ukázali zbrusu nové záběry ze hry. Vydání se dočkáme už za měsíc.

Reklama

Saber Interactive se s fanoušky podělilo o nový vývojářský deníček, ve kterém prozradilo nové informace a ukázalo nové záběry z A Quiet Place: The Road Ahead. Tvůrci v první řadě mluví o stealthu, který je zásadním prvkem celé hry, jak jistě totiž víte, ve franšíze A Quiet Place totiž stojíme proti monstrům, jež velmi citlivě reagují na každý menší zvuk, avšak jsou slepí, což nám dává alespoň malou šanci k přežití. Abychom přes některé nepřátele bezpečně prošli, bude nutné využívat okolí - schovávat se nebo házet kolem předměty, na které nepřátelské okolí bude okamžitě reagovat. To už jistě dávno známe z jiných her, viz například Alien: Isolation nebo parádní Still Wakes the Deep.

Vybaveni následně budeme baterkou, ta nám samozřejmě pomůže především orientovat se nebo fenometr, který měří hluk kolem nás. Ten budeme logicky vydávat i běžnou chůzí, ne každý povrch je však “tichý” a tak si budeme muset trošku vypomoct. Například jak ve videu uvidíte, můžeme vzít pytel s pískem a pomalu před sebou tvořit cestu - například přes střepy apod. Více už v přiloženém videu.

A Quiet Place: The Road Ahead

Vydejte se na dramatické dobrodružství inspirované franšízou filmu A Quiet Place jako mladý přeživší, který se snaží proplouvat novou, strašidelně klidnou, postapokalyptickou krajinou. Zažijte absolutní hrůzu při snaze o ticho, když se skrýváte před strašlivými tvory, kteří loví pouze pomocí zvuku, a plížíte se kolem nich.” Stojí v popisku hry.

A Quiet Place: The Road Ahead vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S ve verzích 17. listopadu 2024. Níže si ještě můžeme připomenout pár týdnů starý příběhový trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama