Uniklo datum vydání A Quiet Place: The Road Ahead
i Zdroj: Stormind Games
A Quiet Place Novinka Uniklo datum vydání A Quiet Place: The Road Ahead

Uniklo datum vydání A Quiet Place: The Road Ahead

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Uniklo datum vydání očekávaného survival hororu A Quiet Place: The Road Ahead? Na malou chvíli se objevilo na oficiálním profilu PlayStationu.

Reklama

Aktualizace: Chvíli po zveřejnění našeho článku vyšlo oficiální potvrzení data vydání. Hry se skutečně dočkáme 17. října na všech zmíněných platformách.


A Quiet Place: The Road Ahead jsme si poprvé představovali v polovině června, kdy studio Stormind Games promluvilo o detailech příběhu nebo hratelnosti. Chyběla ale jedna zásadní informace: datum vydání. Vědělo se, že vyjde v průběhu roku, moc času už ale nezbývá a oficiální oznámení pořád nikde.

Naštěstí jsou mezi námi nepozorní administrátoři PlayStationu, kteří na sociální síť nahodili video, které zahrnovalo i datum vydání. Video odkázalo na 17. října 2024. Velmi rychle si však předčasného odhalení všimli a příspěvek byl smazán - zachovala si však kopie. K oficiálnímu potvrzení výše zmíněného data nejspíše dojde velmi brzy, navíc doufáme, že se hra objeví na Gamescomu, kde bychom ji pro vás rádi vyzkoušeli.

Uniklo datum vydání A Quiet Place: The Road Ahead
i Zdroj: Twitter, X / PlayStation

A Quiet Place: The Road Ahead

Vydejte se na dramatické dobrodružství inspirované franšízou filmu A Quiet Place jako mladý přeživší, který se snaží proplouvat novou, strašidelně klidnou, postapokalyptickou krajinou. Zažijte absolutní hrůzu při snaze o ticho, když se skrýváte před strašlivými tvory, kteří loví pouze pomocí zvuku, a plížíte se kolem nich.” Stojí v popisku hry.

A Quiet Place: The Road Ahead je v plánu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Níže si ještě můžeme připomenout pár týdnů starý příběhový trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama