Hororovka ze zoo, zombie remaster nebo závody v Hongkongu. Na jaké očekávané hry se můžeme těšit v září?
i Zdroj: Capcom
Novinka Hororovka ze zoo, zombie remaster nebo závody v Hongkongu. Na jaké očekávané hry se můžeme těšit v září?

Hororovka ze zoo, zombie remaster nebo závody v Hongkongu. Na jaké očekávané hry se můžeme těšit v září?

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Steam Steam

Prázdniny pomalu končí ale nezoufejte. Protože v září dorazí očekávané hry a nebude jich málo. Na své si přijdou milovníci závodů, zombie mlátiček nebo očekávaných hororů.

Reklama

Test Drive Unlimited Solar Crown - 12. září

Indie studio KT Racing chystá něco pro milovníky závodních her a luxusu. Sami nebo s ostatními hráči se budete předhánět v ulicích Hongkongu. Dejte průchod své vášni pro auta prostřednictvím inovativní hratelnosti a pečlivého důrazu na detail. Testujte a následně nakupujte auta přímo od dealerů, vylepšujte je v dílnách a vystavujte je v garáži svého apartmá v hotelu Solar. Každé auto nabízí jedinečný zážitek z jízdy a naprosto vás strhne.

The Casting of Frank Stone - 3. září

Mezi očekávané hry patří jistě i ta od stuida Supermassive Games, které chystá rozšíření univerza Dead By Daylight o singleplayerovou hororovou záležitost. Stojí za ním tým úspěšného Until Dawn, takže se můžeme těšit na skutečný hororový příběh, kde naše rozhodnutí budou ovlivňovat okolní postavy a celkový příběh celé hry. Podle všeho nás čeká skutečně unikátní hororový zážitek.

Dead Rising Deluxe Remaster - 19. září

Jako Frank West se vrátíme do legendárního prvního dílu Dead Rising, který prošel nejen pořádnou grafickou úpravou. Znovu se tak můžeme těšit na nekonečnou zombie hordu, brouzdání po celém obchodním centru i na souboj se známými a nebezpečnými psychopaty. Spousta zbraní, spousta nepřátel, spousta způsobů, jak ty hnusné zombíky zlikvidovat. My pevně věříme, že Capcom tohle zvládne.

Frostpunk 2 - 20. září

Velmi známé 11 bit studios chystá pokračování legendární strategie, kde kolem vašeho velkého kotle budujete celé město. Bude zajímavé sledovat, jestli se druhý díl vyrovná nebo snad překoná ten první. Jádro hry by mělo zůstat stejné. Největší změna má nastat v rozhodování a budování, kde má daleko víc rozhodovat politika. Čeká nás rozhodně odvážné pokračování, které se odehrává 30 let po konci prvního dílu.

Throne and Liberty - 17. září

Hodně se také očekává od MMORPG od studia NCSOFT. Throne and Liberty bude free-to-play a hráče si hodlá získat hned několika zajímavými mechanikami. Například velkým otevřeným světem, schopností se měnit v různá zvířata pro rychlejší a snadnější cestování nebo intenzivními bitvami s bossy.

Zoochosis - 23. září

Mezi očekávané hry patří jistě i ta od indie studia Clapperheads. V roli nočního hlídače se staráme o zvířata v zoo. Neznámý parazit je nicméně ovládá a dělá z nich monstra, jako vystřižená z filmů The Thing. Náš úkol je jasný: Ochránit zvířata v zoo, najít vakcínu a vyléčit ty, co se ještě zachránit dají. Nebo při tom umřít.

Age of Mythology: Retold - 4. září

Na začátku měsíce dorazí i vytoužený remake Age of Mythology, po kterém volalo mnoho hráčů. Převyprávěný od World's Edge, tvůrců oceňované série Age of Empires, překračuje hranice historie do mýtického věku, kde se střetávají bohové, monstra a lidé. Kampaně, hra pro více hráčů, to vše navíc kompletně v češtině. Lze této strategii vůbec odolat?

Funko Fusion - 13. září

Indie studio 1010 Games Ltd chystá hru o populárních Funko figurkách. A o co že v této akční záležitosti půjde? Ujmete se role vašich oblíbených Funko postav, ať už z televize, her, filmů nebo komiksů, se kterými prozkoumáte ručně vytvořené světy inspirované například Jurským parkem, Čelistmi, Chuckyho, Umbrella Academy nebo Five Nights at Freddy's. Podle všeho to vypadá na pořádnou jízdu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama