Silent Hill 2 Remake nevyjde na konzole Xbox
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Silent Hill 2 Remake nevyjde na konzole Xbox

Silent Hill 2 Remake nevyjde na konzole Xbox

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Jestliže už pomalu vyhlížíte Silent Hill 2 Remake na konzole Xbox, máme pro vás špatnou zprávu: PlayStation a PC mají minimálně roční exkluzivitu.

Reklama

V poslední době vychází mnoho survival hororů, které překvapivě nejsou vůbec špatné. My jsme tak nedávno připravili seznam top 10 hororů, které by letos mohly nejvíce zaujmout fanoušky, a mezi nimi nechybí ani Silent Hill 2 Remake. Tento remake byl od začátku očekáván na platformách PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Necelý měsíc před vydáním se však objevila zpráva, která fanoušky konzolí Xbox Series X/S zklame. Společnost Konami totiž do poslední chvíle mlžila, ale nyní je jasné, že Silent Hill 2 Remake od Bloober Teamu dorazí 8. října 2024 pouze na PC a PlayStation 5. Verze pro Xbox byla odložena. Nejde přitom o malý odklad – podle dostupných informací si Sony zaplatila minimálně roční exkluzivitu. Celkově se tým vývojářů zaměřil hlavně na PS5 a jeho revoluční DualSense.

Silent Hill 2

Silent Hill 2 se točí kolem hlavního hrdiny, Jamese Sunderlanda, který přijíždí do tajemného města Silent Hill poté, co dostane dopis od své zesnulé manželky Mary, která ho žádá, aby ji tam našel. James se v Silent Hill setkává s podivnými postavami a hrůzostrašnými příšerami, které reflektují jeho vlastní vnitřní pocity viny a utrpení. Příběh je plný psychologického napětí, temných tajemství a emocionálních zvratů, když James odhaluje pravdu o své minulosti a skutečném osudu Mary.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama