Star Wars Outlaws si můžete zahrát s českými titulky
i Zdroj: Ubisoft / Massive Entertainment
Češtiny do her SW: Outlaws Novinka Star Wars Outlaws si můžete zahrát s českými titulky

Star Wars Outlaws si můžete zahrát s českými titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Star Wars Outlaws dostalo češtinu, o kterou se postarala známá streamerka. Lokalizace je již dostupná. Hráči si ji mohou zdarma stáhnout a nainstalovat.

Reklama

Zatím co někteří hráči stále čekají na vydání Star Wars Outlaws, streamerka Squiee se mezi tím postarala o vytvoření a vydání české lokalizace. I tentokrát samozřejmě za pomoci umělé inteligence. Češtinu ve verzi 1.0 najdete na jejích oficiálních stránkách ke stažení zdarma, a opět pouze pro PC hráče. A aby toho nebylo málo, předčasně

Popis: Jedná se o strojový překlad do češtiny. Ruční korekce nebudu provádět. Pomocí několika algoritmů kombinuji překlady z vícero různých jazyků, kde se některé jazyky (např. němčina) využívají především k detekci gramatiky a kde to šlo i k automatickému skloňování, vykání, atp. Netvrdím, že je překlad dokonalý, ale měl by být kvalitativně výše, nežli běžné AI češtiny, které na internetu uvidíte. A aby toho nebylo málo, předčasně oznámila, že se pustí také do předkladu očekávané hry Assassin's Creed: Shadows.

Star Wars Outlaws

Star Wars Outlaws je akční adventura zasazená mezi události filmů The Empire Strikes Back a Return of the Jedi. Hráči se ujímají role Kay Vess, mladé pašeračky, která se snaží uprchnout před galaktickým impériem a zároveň si vybudovat vlastní místo ve zločineckém podsvětí. 

Příběh sleduje její pokus o provedení největší loupeže v historii galaxie, při které musí čelit nebezpečným syndikátům, imperiálním silám a dalším překážkám na cestě za svobodou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama