Thief Simulator 2 míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S
i Zdroj: PlayWay S.A.
Thief Simulator 2 Novinka Thief Simulator 2 míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S

Thief Simulator 2 míří na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Thief Simulator 2 se zhruba rok po vydání PC verze konečně podívá na konzole. Již dnes vychází na PlayStation 5, zatímco Xboxová a Switch verze budou následovat.

Reklama

Thief Simulator 2 letos v říjnu oslaví už rok na PC platformě. Nicméně jak tvůrci minulý rok slíbili, hra dorazí také v konzolové podobě. Již dnes konečně víme, že PlayStation 5 verze vyjde už dnes 12. července. Majitelé konzolí Xbox Series X/S si budou muset ještě chvíli počkat, hra se v obchodě objeví až během srpna či září. Zapomenout pak nesmíme ani na chystaný port pro Nintendo Switch, i s tím se nadále počítá, datum vydání bude oznámeno později.

My jsme pro vás Thief Simulator 2 vyzkoušeli a během vydání v minulém roce také připravili recenzi. V té od nás dostal simulátor, kde se stanete obávaným zlodějem, slušných 7 / 10. Kuby verdikt zněl: “Thief Simulator 2 dělá to co má, nic víc, nic míň. Jednoduchý satirický simulátor zloděje, který vypadá hezky, hraje se hezky, ale sem tam ho kazí umělá inteligence kolemjdoucích NPC, policie, nudný grind a náladová optimalizace. P.S: Nemáte pocit, že jsme tuhle hru už hráli před pěti lety?” Na celou rozsáhlou recenzi se můžete podívat zde.

Thief Simulator 2

Thief Simulator 2 je pokračováním populární hry Thief Simulator, kde se hráči vžijí do role profesionálního zloděje. Hra kombinuje prvky stealth, simulace a strategie, aby poskytla realistický zážitek z krádeží. Hráči budou muset plánovat své krádeže, sledovat cíle, analyzovat bezpečnostní systémy a vyhýbat se policií, aby úspěšně dokončili mise a postupovali ve hře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama