Concord definitivně končí!
i Zdroj: Firewalk Studios
Concord Novinka Concord definitivně končí!

Concord definitivně končí!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Concord to má definitivně spočítané. Servery již poběží jen několik málo dnů, poté už o exkluzivní akci od PlayStationu a Firewalk Studios neuslyšíme.

Reklama

Dámy a pánové, hráči a hráčky, máme pro vás jednu smutnou, přesto očekávanou informaci. Concord definitivně zavírá své brány, společnost Sony PlayStation, která stojí za dlouhým zhruba 8 letým vývojem společně s Firewalk Studios, oznámila konec podpory. Sony bude vracet každou korunu, kterou hráči zaplatili. Servery půjdou do režimu offline již 6. září 2024 na obou platformách.

Vše tomu nasvědčovalo již v době, kdy probíhala otevřená betaverze, které se v jeden moment účastnilo jen žalostných 2000 hráčů. Samotné vydání na tom pak bylo ještě hůře. Concord měl prodat jen 25 tisíc kopií, přičemž současně hrajících hráčů nebylo v posledních 24 hodinách ani 100 - slovy - sto lidí! 

Concord

Budoucnost této značky? Jsou v tuto chvíli dvě možnosti, buďto Concord skutečně skončí a již o něm nikdy neuslyšíme, nebo se po čase vrátí s přepracovaným modelem free-to-play a zkusí to znovu - ovšem bylo by fajn, kdyby se dočkaly i další platformy jako Xbox a Switch 2.

A jaká je vše zkušenost s Concordem? Za nás, nešlo vůbec o špatnou hru, soubojový systém nebyl špatný a hra měla krásnou grafickou stránku, ovšem pohřbily jí nedostatky a špatný marketing. Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama