Fallout London si již můžeme zahrát s českými titulky
i Zdroj: Team Folon
Češtiny do her Fallout London Novinka Fallout London si již můžeme zahrát s českými titulky

Fallout London si již můžeme zahrát s českými titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Post-apokalyptický Londýn si již pár dnů po vydání Fallout London můžeme zahrát s českou lokalizací. Jde však o první verzi, která může obsahovat chyby.

Reklama

Dlouho očekávaný Fallout London je konečně venku. My vám již před několika dny přinesli první pohled a dojmy - výsledkem je “zabugovaný moderský klenot”. Na celý článek s dojmy, kde jsme detailně rozebrali každou část obřího módu se můžete podívat ve speciálu zde.

Dnes pro všechny hráče Fallout London máme skvělou zprávu. Komunitní překlady přinesly první verzi české lokalizace. Samozřejmě i v tomto případě se jedná o přklad za využití umělé inteligence. Proto se připravte na možné chyby, špatné skloňování nebo dokonce nepřeložené dialogy. Věříme však, že se brzké době dočkáme dalších verzí, které přijdou s podstatnými změnami. I o těch budeme informovat.

Fallout London

Tento mod nabízí nové prostředí, příběh a postavy, odlišující se od tradičního amerického settingu série Fallout. Hráči mohou prozkoumávat zničené městské lokace, setkávat se s různými frakcemi a čelit novým nepřátelům, což poskytuje jedinečný zážitek v rámci známého herního světa Fallout. V současné době je k dispozici ke stažení zdarma ve verzi pro PC, konzole by se mohly dočkat v někdy v budoucnu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama