Kingdom Come: Deliverance 2 rozšíří hru Dead Island 2
i Zdroj: Warhorse Studios
Dead Island 2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 rozšíří hru Dead Island 2

Kingdom Come: Deliverance 2 rozšíří hru Dead Island 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Kutí se velmi zajímavá spolupráce. Dead Island 2 dostane Ultimate Edition, která zahrne obě vydaná DLC, režim New Game+ a balíček Kingdom Come: Deliverance 2.

Reklama

Vydavatelství Deep Silver, které stojí za hrami jako Dead Island 2 a středověkým RPG Kingdom Come: Deliverance 2, oznámilo zajímavou spolupráci. V první řadě se mluví o Dead Island 2: Ultimate Edition, která vyjde již 22. října. Zahrne jak základní hru, tak obě vydaná a velmi kladně hodnocená DLC. Ovšem to nebude všechno, jak jsem již prozradili v nadpisu, do Dead Island 2 dorazí ještě balíček, který přinese nespecifikovaný obsah z Kingdom Come: Deliverance 2.

A aby toho náhodou nebylo málo, ve stejný den se hráči dočkají slibovaného režimu New Game +, jenž nabídne rozehrát si Dead Island 2 od začátku s veškerými již nasbíranými a odemčenými zbraněmi i stromem dovedností, a  to na všech platformách - PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One.

Dead Island 2: Ultimate Edition

Rozpoutejte novou úroveň krveprolití se speciálními zbraněmi a stylovým vybavením. V Ultimate Edition najdete: balíček Kingdom Come: Deliverance II, balíček Memories of Banoi, balíček Golden Weapons Pack, Pulp Weapons Pack, Red's Demise Pack a každý Slayer's Premium Skin Pack.

Kingdom Come: Deliverance 2 rozšíří hru Dead Island 2
i Zdroj: Deep Silver
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama