Nové informace o AC: Shadows prozrazují, jaké výhody přinese hraní za Yasukeho
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Nové informace o AC: Shadows prozrazují, jaké výhody přinese hraní za Yasukeho

Nové informace o AC: Shadows prozrazují, jaké výhody přinese hraní za Yasukeho

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Od vydání Assassin's Creed: Shadows nás dělí jen týdny, a tak Ubisoft odhaluje další detaily. Dnes se zaměříme na výhody postav, které hráči během hraní využijí.

Reklama

Vydání očekávaného Assassin's Creed: Shadows se nezadržitelně blíží a Ubisoft se s hráči dělí o další zajímavé informace. My už nějakou dobu jistě všichni víme, že Shadows nabídne dvě hratelné postavy s velmi rozdílným gameplayem. Zatím co žena se zaměřuje na stealth a tichou eliminaci nepřátel, samuraj Yasuke je takzvaný tank: téměř 190 centimetrový Afričan dokáže svou obrovskou silou porazit několik nepřátel najednou - má však svou nevýhodu, jeho brnění bude slyšet na velkou vzdálenost a tak nějaké schovávání nebude mít smysl, přesto potichu zabíjet umí. Zjistilo se, že Yasuke dostane luk a šípy, doslova to bude pravděpodobně jediná možnost, jak postupovat potichu. Hraní za Yasukeho přináší i další výhodu, unese podstatně těžší předměty než Naoe, která si s nimi neporadí - co přesně tím je myšleno, nyní není jasné.

Assassin's Creed: Shadows – Stealth nebo Síla? Rozdíly mezi postavami
i Zdroj: Ubisoft Québec

Assassin's Creed: Shadows – Stealth nebo Síla? Rozdíly mezi postavami

Ubisoft představil video z Assassin's Creed: Shadows s oběma hratelnými postavami. Zvolíte tichý postup s ženskou postavou,…

Oba bojovníci, Naoe i Yasuke, mají schopnost provádět útoky z pozice, které mohou odstranit brnění nepřátel. Avšak Yasuke má výhodu v tom, že může své útoky nabíjet kdykoli během komba, zatímco Naoe může nabít pouze svůj první útok. Ubisoft rovněž potvrdil, že Naoe bude moci využívat své zvonky k přilákání stráží, což je mechanika podobná “hlukařům” z Mirage. Obě hratelné postavy můžete omrknout ve speciálním traileru. Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama