Assassin's Creed: Shadows – Stealth nebo Síla? Rozdíly mezi postavami
i Zdroj: Ubisoft Québec
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows – Stealth nebo Síla? Rozdíly mezi postavami

Assassin's Creed: Shadows – Stealth nebo Síla? Rozdíly mezi postavami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Ubisoft představil video z Assassin's Creed: Shadows s oběma hratelnými postavami. Zvolíte tichý postup s ženskou postavou, nebo raději Hulkův styl síly a destrukce?

Reklama

Assassin's Creed: Shadows bylo oznámeno již před několika měsíci a dnes o hře víme spousty důležitých detailů. Pokud pomineme menší kontroverzi kolem černošského samuraje, jsou názory kolem Shadows, které nás vezme do feduálního Japonska, víceméně kladné. Nicméně již od začátku víme, že hra nabídne dvě hratelné postavy, přičemž každá z nich má nabídnout unikátní hratelnost, schopnosti, ale jak se nyní také dozvídáme, obě se budou lišit i v hodnotě HP (ano, ten obr bude mít o něco větší silovou výdrž).

Ubisoft před několika málo hodinami vydal zbrusu nový trailer, který se zaměřil právě na dvojici hlavních postav. Jak upoutávka níže prezentuje, zdali preferujete sílu a boj na blízko, potom bude rozumné zvolit hraní za Yasukeho. Pokud však potřebujete využít tichého pokroku a stealthu, vyberte si Naoe.

Assassin's Creed: Shadows

"Zažijte epický historický akční dobrodružný příběh zasazený do feudálního Japonska! Staňte se smrtícím zabijákem shinobi a mocným legendárním samurajem při prozkoumávání krásného otevřeného světa v době chaosu. Plynule přepínejte mezi dvěma nepravděpodobnými spojenci a objevujte jejich společný osud a zahajujte pro Japonsko novou éru." Stojí v popisku hry.

Assassin's Creed: Shadows vyjde 15. listopadu 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel, češtinu ani v podobě titulků očekávat nemůžeme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama