Assassin's Creed: Shadows - Nový trailer ukazuje změnu ročního období
i Zdroj: Ubisoft
Shadows Novinka Assassin's Creed: Shadows - Nový trailer ukazuje změnu ročního období

Assassin's Creed: Shadows - Nový trailer ukazuje změnu ročního období

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nový trailer na Assassin's Creed: Shadows se tentokrát zaměřil na změnu ročního období. Zasněžené Japonsko vypadá skutečně nádherně.

Reklama

Jestli něco Assassin's Creed: Shadows bude mít, pak to bude krásná grafická stránka. Té jsme se v minulých dnech a týdnech věnovali poměrně často. Jak jsem již posledně zmínil, Shadows bylo také na Gamescomu 2024, kde jsme měli možnost grafiku detailně prozkoumat a všichni jsme se na místě shodli, že je prvotřídní, a ne jen, že bude realistická, ale obraz bude krásně ostrý. To, že Shadows bude na pohled hezké jsme vám ukázali i v úterý, kdy se s námi Ubisoft podělil o několikasekundový trailer, který se zaměřil na přírodu.

Dnes tu máme další trailer, ani v tomto případě nepůjde o žádnou akční přehlídku dvou hratelných postav. Zhruba dvouminutový trailer detailně ukáže změnu nejen počasí, ale rovnou ročního období. Nejpůsobivější bude změna z podzimu na zimu, kdy Japonsko zahrne sníh. Jak navíc tvůrci oznámili, nepůjde jen o změnu vzhledu světa, ale i fyziky. I přes to, že Assassin's Creed: Shadows vypadá opravdu parádně, se stále spousta hráčů zastává grafiky hry Ghost of Tsushima, my už se nemůžeme dočkat, až se objeví první detailní srovnání, jak světa, grafiky, tak animací.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama