Still Wakes the Deep dostalo českou lokalizaci
i Zdroj: The Chinese Room
Češtiny do her Still Wakes the Deep Novinka Still Wakes the Deep dostalo českou lokalizaci

Still Wakes the Deep dostalo českou lokalizaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 7. 2024 17:00
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Zajímavý interaktivní horor Still Wakes the Deep od tvůrců Everybody's Gone to the Rapture si konečně můžeme zahrát s českými titulky. Podrobnosti najdete v článku.

Reklama

Před zhruba dvěma týdny vyšel dlouho očekávaný interaktivní horor Still Wakes the Deep od talentovaného studia The Chinese Room. My v tuto chvíli připravujeme stručnou recenzi, nicméně už nyní mohu prozradit, že jde skutečně o zajímavou hru, která však postrádá určité mechaniky a možnosti. Více odhalíme v následujících dnech. Nicméně co hře chybí je oficiální česká lokalizace.

Příběhové hry by samozřejmě český překlad zasloužili, ale zrovna takové Still Wakes the Deep toho příliš nenamluví. I tak ale dorazila fanouškovská česká lokalizace, kterou přinesl Luc2as. Tu si PC hráči mohou zdarma stáhnout na stránkách HerniPreklady.cz, kde je verze jak pro Steam, tak Xbox Store (včetně Game Passu samozřejmě). 

Still Wakes the Deep

Hráč se ocitá na ropné plošině v Severním moři, kde musí čelit různým nebezpečím a nadpřirozeným hrozbám. Hra klade důraz na atmosféru a napětí, hráči prozkoumávají prostředí plošiny a snaží se přežít v extrémních podmínkách.

Still Wakes the Deep vyšlo 18. června 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S, co se týče recenzí, hra si odnesla průměrných 7 / 10

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama