The Last Stand: Aftermath dostalo českou lokalizaci
i Zdroj: Con Artist Games
Češtiny do her The Last Stand Novinka The Last Stand: Aftermath dostalo českou lokalizaci

The Last Stand: Aftermath dostalo českou lokalizaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Pospěšte, již jen dva dny máte na aktivaci zdarma hry The Last Stand: Aftermath. Ta navíc před několika hodinami dostala češtinu.

Reklama

Dnes budeme reagovat na námi vydaný článek ve čtvrtek, kterým jsme vás informovali, že je k mání zdarma survival postapokalyptická hra The Last Stand: Aftermath. Celkově jde o slušnou příběhovou hru pro jednoho hráče, nicméně jednu “chybu” má. Nenabízí českou lokalizaci, což mohlo být u některých z vás důležitým faktorem, zdali si hru aktivovat či nikoliv. Nyní však přinášíme skvělou zprávu. 

Komunitní překlady v rychlosti přinesly českou lokalizaci, kterou stejně jako u jiných projektů, nechali vygenerovat umělou inteligencí. Čeština je aktuálně ve verzi 0.1, což by mohlo znamenat, že se v dialozích objeví nepřeložená slova nebo špatné skloňování. Brzy však očekáváme alespoň jednu aktualizaci, která snad opraví některé nalezené chyby. Každopádně pospěšte, hru je možné si zdarma aktivovat pouze do tohoto čtvrtka 16:59 našeho času!

The Last Stand: Aftermath

Každá postava, kterou hráči ovládají, je nakažená a nevyhnutelně zemře, ale může přinést zásoby a zdroje zpět do komunity, která se pokouší přežít. Hráči musí prozkoumávat zničený svět, hledat zásoby, bojovat se zombie a dělat strategická rozhodnutí, aby si udrželi naději na záchranu komunity. Hra je známá svou atmosférou, procedurálně generovanými světy a důrazem na plánování a taktiku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama