Analytik nastínil, kdy Black Myth: Wukong dostane první DLC
i Zdroj: Game Science
Wukong Novinka Analytik nastínil, kdy Black Myth: Wukong dostane první DLC

Analytik nastínil, kdy Black Myth: Wukong dostane první DLC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Black Myth: Wukong je údajně již na 20 milionech prodaných kopií, tvrdí herní analytik. Navíc prozradil, kdy bychom se mohli dočkat prvního DLC a jaký bude jeho odbyt.

Reklama

Black Myth: Wukong bylo letošním možná největší příjemným překvapením. Připravilo jej čínské studio Game Science, které se také nedávno pochlubilo, že se již podařilo prodat úctyhodných 18 milionu kopií. Neuplynuly ani dva týdny a mluví se o milníku, který jsme popravdě v nejbližší době očekávali. Zahraniční magazín Geekinout tvrdí, že Black Myth: Wukong je na 20 milionech prodaných kopií a údajně zná přibližné plány pro vydání prvního velkého rozšíření.

S informací přišel herní analytik čínského trhu, jenž tvrdí, že zhruba 70 % všech prodaných kopií je na území Číny. Nezapomněl se pak zmínit ani o připravovaném příběhovém rozšíření (DLC). To, že se minimálně dvou DLC dočkáme, víme, otázkou bylo, jak dlouho na ně budeme čekat. Daniel Camilo na sociální síti uvedl, že první DLC dorazí někdy v lednu 2025 a rovnou předpověděl, jak dobře by se mohlo prodávat. Dle spousta hráčů zjistila, že Black Myth: Wukong je náročnou hrou a proto si DLC koupí maximálně 20 % všech hráčů, kteří si pořídili Wukonga. A co vy, šli byste do rozšíření nebo jste se spokojili se základní hrou? 

Black Myth: Wukong si můžeme zahrát s českými titulky
i Zdroj: Game Science

Black Myth: Wukong si můžeme zahrát s českými titulky

Čeština pro Black Myth: Wukong je venku. K dispozici je ke stažení zdarma a to již ve verzi 0.3. Týká se samozřejmě pouze…

Black Myth: Wukong vyšel 19. srpna 2024 ve verzích na PC a konzoli PlayStation 5. Hra si v závěrečných recenzích následně odnesla slušných 8 / 10 a je velkým kandidátem na hru roku, minimálně v žánru akčních RPG. 

Dodnes se pak spekuluje nad nejrůznějšími verzemi, proč se Wukong na poslední chvíli neobjevil na konzolích Xboxu. Ovšem nadále se s ní počítá.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama